Στην φόρα η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου -Τι θα συμβεί αν αμφισβητηθούν τα όσα αναγράφει

Αποκαλύψεις "φωτιά" που θα σχολιαστούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αποσπάσματα από την τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου δημοσίευσε η Real News. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή άφησε σε έμπιστα χέρια, επιστολές και ηχητικά ντοκουμέντα που "καίει" γνωστά πρόσωπα.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Δήμητρα Πανανού στην εφημερίδα, εμπεριέχει στοιχεία «φωτιά». Στην περίπτωση αυτή μάλιστα, που αμφισβητηθούν τα όσα αποκαλυπτικά εμπεριέχονται σε αυτή, ο πληρεξούσιος δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής, έχει λάβει εντολή από τον πολιτικό να δώσει στη δημοσιότητα το εν λόγω ηχητικό και οπτικό υλικό.

Τα ντοκουμέντα αφορούν σε συναντήσεις πολιτικών προσώπων, κατά τις οποίες παραλαμβάνονται χρηματικά ποσά, σε ηχητικά μηνύματα του ίδιου, στα οποία καταγράφει επίμαχα γεγονότα, καθώς και σε στοιχεία για σύστημα τηλεφωνικών παρακολουθήσεων πολιτικών και ιδιωτών. Επίσης, περιέχονται φωτογραφίες από τραπεζικές θυρίδες τριών πολιτικών προσώπων, οι οποίες είναι γεμάτες χρηματικά ποσά και τιμαλφή, ενώ προσδιορίζεται η εμπλοκή σε παράνομες συναλλαγές τριών ακόμη προσώπων στο πλαίσιο των συνεννοήσεων για μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα (δείτε τι αναγράφει η δεύτερη διαθήκη).

Αναλυτικά τι αναγράφει μεταξύ άλλων η διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου

«Για όσα αναφέρω παραπάνω υπάρχουν σφραγισμένες επιστολές και αντιστοιχεί ηχητικό και οπτικό υλικό σε πληρεξούσιο δικηγόρο που αφορούν στη δραστηριότητα κύκλων της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής με εντολή να τις δημοσιοποιήσει όταν δημοσιευτεί και η τελευταία αυτή διαθήκη μου και να προστατεύσει τη γυναίκα και το παιδί μου. Αν κάποιος τολμήσει να αμφισβητήσει αυτά που γράφω, εξουσιοδοτώ το δικηγορικό γραφείο να δημοσιοποιήσει και τα ηχητικά και άλλα κυρίως οπτικά ντοκουμέντα».

Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το νοσοκομείο λίγο πριν πεθάνει

Ένα σοκαριστικό βίντεο - ντοκουμέντο κυκλοφόρησε μέσα από το Πρωινό την Τετάρτη 7/9 σχετικά με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, το οποίο αποτελεί μια προσωπική συγγνώμη του πολιτικού στα άτομα της οικογένειάς του, που πλήγωσε.

Μέσα από το νοσοκομείο λοιπόν, απευθυνόταν στην γυναίκα και το παιδί του, λίγες εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή με τη φωνή και την όψη του να είναι εμφανώς ταλαιπωρημένες. Φαίνεται, πως γενικότερα όλη η προσοχή είναι στραμμένη στον γιο του, αφού και η μητέρα του Άκη σε δηλώσεις της ζητάει μόνο τον σεβασμό του παιδιού και τίποτα άλλο.

«Άκη μου, είναι Δευτέρα πρωί πρωί και αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω συγγνώμη για όποια στενοχώρια σου δημιούργησα και εσένα και της μητέρας σου. Θα τα παλέψουμε μαζί όλα. Είσαι πάντα στην αγάπη μου».