Το αληθινό πρόσωπο της πίσω από τις κάμερες - Η συμπεριφορά της Καινούργιου απέναντι στην Σκορδά

Ποιες οι σχέσεις τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί μπροστά από τις κάμερες οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες να μην μιλάνε για τις σχέσεις τους παρά μόνο αυτοί που είναι στο ίδιο κανάλι, αλλά αρκετοί είναι κολλητοί φίλοι όταν τα φώτα σβήνουν, κάποιοι όμως ούτε που μιλιούνται. Η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκονται κάπου στο ενδιάμεσο, καθώς μπορεί να μην είναι φίλες ούτε όμως και εχθροί, ωστόσο, διατηρούν καλές σχέσεις.

Το σχόλιο της Καινούργιου σε ανάρτηση της Σκορδά

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ ανήμερα της ονομαστικής της εορτής και η Κατερίνα Καινούργιου της έγραψε: «Happy Nameday» (δείτε τι είχε πει και για την εκπομπή της).

Η συμπεριφορά της Κατερίνας Καινούργιου απέναντι στην Φαίη Σκορδά

To ξέσπασμα που είχε κάνει για την εκπομπή Σκορδά - Λιάγκα

Η ίδια δεν είχε κρύψει τον εκνευρισμό της στις 16/12 μετά από ρεπορτάζ του Super Κατερίνα όταν συνάντησε τον Παύλο Χαϊκάλη στο αεροδρόμιο με προορισμό την Κύπρο όπου θα ανέβαινε η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Ο ηθοποιός απέφυγε τον δημοσιογράφο, αφού δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με τις καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση. Ωστόσο, η παρουσιάστρια παραξενεύτηκε, καθώς όπως ανέφερε στο Πρωινό πριν δυο εβδομάδες μίλησε κανονικά.

«Παιδιά μισό λεπτό τώρα, πριν από δύο εβδομάδες είχε βγει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Δεν το λέω κάπως, απλά όταν λες δεν θέλω να μιλήσω και μετά βγαίνεις σε μια οποιαδήποτε εκπομπή σημαίνει ότι το συνεχίζεις», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε ο Γιάννης Πουλόπουλος συμπλήρωσε: «Πιθανότατα να έχει δυσαρεστηθεί από κάποια πράγματα τα οποία έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας. Είχε πει όμως ότι θέλει να αποστασιοποιηθεί από τη δημοσιότητα και δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση».