Η Σοφία Δανέζη έγινε viral - Το απίστευτο σχόλιο για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ που θα συζητηθεί

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σοφία Δανέζη έγινε viral - Το απίστευτο σχόλιο για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ που θα συζητηθεί

Η Σοφία Δανέζη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother καθώς από τα πρώτα κιόλας επεισόδια κατάφερε να "κλέψει" τις εντυπώσεις όχι μόνο της εξωτερικής της εμφάνισης αλλά και λόγω του εκρηκτικούς της χαρακτήρα. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε έρθει σε ρήξη με τους περισσότερους παίκτες του ριάλιτι.

Πλέον η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύσει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, μια ανάρτηση που έκανε μέσα από το instagram δεν κατάφερε να μείνει ααπρατήρητη καθώς έγιεν viral.

Μεταξύ άλλων, προσφατα σχολίασε το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ με ένα Story στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά: «96 λέει, Μακάρι να φτάσουμε τα 69 εμείς».

Η ανάρτηση της Σοφίας Δανέζη που έγινε viral

Ανάρτηση Σοφία Δανέζη

"Κόλαφος" η Σοφία Δανέζη για τον πρώην φίλο της, Δημήτρη Κεχαγιά

Το όνομα της Σοφίας Δανέζη είναι ξανά στην επικαιρότητα, καθώς η παραγωγή του Love Island την επιθυμούσε διακαώς για τα γυρίσματα στην Τενερίφη. Έτσι, λοιπόν, η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Secret και μίλησε για το άλλο ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε, Big Brother, αλλά και για την σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Τόνισε, μάλιστα, πως δεν θα ήθελε να ξαναβρεθεί σε κάποια άλλη εκπομπή τέτοιου είδους, διότι θεωρεί πως είναι επικίνδυνο, ενώ όσον αφορά τον πρώην σύντροφό της, επισήμανε πως εάν είχε την επιλογή τότε δεν θα τον έκανε ούτε παρέα.

«Δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ (στο Big Brother). Μια φορά πρέπει να το ζήσεις, δεν έχει δεύτερη. Αν μπορείς και να το αποφύγεις, ακόμα καλύτερα. Μετά από αυτή την εμπειρία, τα ριάλιτι τέτοιου είδους θεωρώ ότι είναι επικίνδυνα γιατί αλλοιώνουν το χαρακτήρα και πλάθουν, όπως θέλουν την προσωπικότητα του άλλου», είπε αρχικά.

Σοφία Δανέζη

Και συμπλήρωσε: «Δεν μετανιώνω που στήριζα τον Δημήτρη μέσα στο ριάλιτι, όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι -κι εκτός παιχνιδιού καταλαβαίνεις την προσωπικότητα κάποιου- δεν θα τον έκανα ούτε παρέα. Κι όχι μόνο αυτόν αλλά κι άλλους, με τους οποίους δεν έχω πλέον επαφή έτσι κι αλλιώς».