«Έθιξαν κάτι ιερό, είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο» - Κλέλια Ρένεση για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Έθιξαν κάτι ιερό, είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο» - Κλέλια Ρένεση για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Το μεσημέρι της Κυριακής (18/9) η Κλέλια Ρένεση βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα χυδαία σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα για την πατρότητα της κόρης της (δείτε εδώ για πρώτη φορά το πρόσωπό της).

Οι δηλώσεις της Κλέλιας Ρένεση

«Δεν πρέπει να απαντάω. Κάποια στιγμή τώρα τελευταία απάντησα σε κάτι που που έθιξε κάτι πολύ προσωπικό δικό μου, πολύ άγιο και ιερό. Εκεί λες είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο, σου έχω δώσει πρόσβαση μέσα από τις δικές μου τις αναρτήσεις, τώρα μην το πας εκεί κάτω, μην κυλιέσαι στο πάτωμα, γιατί αυτά μένουν.

Εγώ μπορεί να κάνω την πάπια το μικρό θα μεγαλώσει και δεν σου εγγυώμαι ότι δεν είναι χειρότερη από εμένα. Κάπως προσπαθώ να την προστατέψω. Έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που όλοι την αγαπάνε . Μεγαλώνοντας θα μάθει ότι υπάρχουν και σοι σκληροί άνθρωποι, οι αιχμηροί, αυτοί που θα σε γονατίσουν για κανέναν λόγο, και προσπαθώ ακόμα να την προστατεύω».

Η συγκινητική ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για το μεγάλωμα της κόρης της

H Kλέλια Ρένεση εδώ και τρία χρόνια ζει το θαύμα στο ταξίδι, που ξεκίνησε μαζί με την κόρη της, την Κοραλία. Η ηθοποιός κάνει πάντα στοχευμένες και παράλληλα πολύ τρυφερές αναρτήσεις μαζί της.

Αυτή τη φορά φωτογράφησε την μικρή της από τις διακοπές τους στη Γαύδο, σε ένα μαγικό σημείο γράφοντας κάτω από το στιγμιότυπο μια πολύ συγκινητική λεζάντα. Φαίνεται, πως θέλει να την μεγαλώσει με πολύ συγκεκριμένες αξίες, μα πάνω από όλα να της δείξει τον δρόμο να ζει ανεξάρτητη ακόμα και όταν θα έχει φύγει η μητέρα της από τη ζωή.

«Σε πείσμα των καιρών και των σκονισμένων μυαλών, θα σε παίρνω μαζί μου στις άγριες ομορφιές της καρδιάς την γης ετούτης, να σου γνωρίσω πως ζουν οι ξεχασμένες ψυχές από τον χρόνο και τη σοφία της θάλασσας και των αρχαίων δασών .. αυτά θα σου δείχνουν πάντα τον δρόμο, ακόμα και όταν εγώ θα πετώ ψηλά!

Πέτα Κοραλιω μου ψηλά, πάνω από τα πρέπει και τα μη! Γενναία όπως αρμόζει στις ψυχές μας!».

Κλέλια Ρένεση - κόρη