Προκαλεί ξανά ο Ξιαρχό με τις δηλώσεις του μετά τον σάλο με το βίντεο που δημοσίευσε με την κοπέλα - «Δεν μετάνιωσα»

Δεν μάσησε τα λόγια του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Προκαλεί ξανά ο Ξιαρχό με τις δηλώσεις του μετά τον σάλο με το βίντεο που δημοσίευσε με την κοπέλα - «Δεν μετάνιωσα»

Το πρωί της Κυριακής (18/9) μέσα από την εκπομπή, «OPEN Weekend» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό όπου δεν δίστασε να αναφερθεί για την την απόπειρα αυτοκτονίας του αλλά και για τον σάλο που είχε δημιουργηθεί με το βίντεο που είχε δημοσιεύσει αναφορικά με την κοπέλα και τα παραπάνω κιλά (δείτε εδώ αναλυτικά).

Οι δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό

«Έχει ακόμα δυο τρεις καραγκιόζηδες το TikTok που στέλνουν και λένε δεν ξεχνάμε ποτέ ρίγες. Τι δεν ξεχνάμε ρε, εδώ δεν μπήκε καν φυλακή ο άλλος ο Λιγνάδης που πήγε βίασε και το ξεχάσατε όλοι σας και θυμόμαστε τις ρίγες; Αυτά είναι τα καραγκιοζιλίκια της ελληνικής τηλεόρασης, γι' αυτό δεν ασχολούμαι και πάρα πολύ.

Όχι, μετανιώνω για άλλα πράγματα που ήταν πολύ χειρότερα και δεν ήταν σε βίντεο, γι’ αυτά να μετανιώνουμε. Αλλά αν είναι να μετανιώνω για κάτι που οι άλλοι θεωρούν κακό, είναι τεράστιο λάθος, το θέμα είναι να μετανιώσεις εγώ και εσύ, για κάτι που ποτέ δεν έχει δημοσιευτεί. Το ότι εγώ μετά απ' όλα αυτά βρήκα τον εαυτό μου και προσπάθησα να αναδυθώ, είναι δικό μου καλό.

Επίσης, σε όσους δεν με πιστεύουν για την απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά ήξεραν όμως ότι είχα πάρει 40 χάπια και είδαν ότι ο οργανισμός μου δεν θέλει να φύγει, δεν έχω να πω σε κανέναν πώς είναι να θες να αυτοκτονήσεις ή να μη θέλεις να αυτοκτονήσεις και για ποιο λόγο το έκανα».

Κόλαφος η Κατερίνα Καινούργιου για τον Τάσο Ξιαρχό: «Χρειάζεται ψυχίατρο, υπάρχουν θέματα»

Μετά από το βίντεο του Τάσο Ξιαρχό που κάνει το γύρο του διαδικτύου καθώς όλοι είναι εξοργισμένοι με τα όσα ανέφερε, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA «Super Κατερίνα», δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Έτσι λοιπόν, η ίδια δεν δίστασε να στείλει το δικό της μήνυμα προς τους οικείους του ενώ ανέφερε πως ο χορογράφος πρέπει άμεσα να δει ψυχολόγο. Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Με συγχωρείτε, θέλω να πω κάτι. Νομίζω ότι γενικότερα το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό. Γενικότερα οι αυτόχειρες δεν ενημερώνουν πριν ή αφήνουν κάποιο γράμμα. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο παιδί χρειάζεται άμεσα ψυχολογική υποστήριξη. Χρειάζεται ψυχίατρο να τον δει! Για να φτάσει σε αυτό το σημείο υπάρχουν κάποια θέματα».