Το πράσινο φόρεμα που φούντωσε τις φήμες εγκυμοσύνης - Αποκλειστικές φωτογραφίες από νέα εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Μητέρα ξανά η τραγουδίστρια στα 53 της χρόνια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πράσινο φόρεμα που φούντωσε τις φήμες εγκυμοσύνης - Αποκλειστικές φωτογραφίες από νέα εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Πάνω από 1,5 χρόνο βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη και μπορεί στην αρχή να κρατούσαν την σχέση τους κρυφή αλλά από την στιγμή που το επιβεβαίωσαν δεν κρύβονται καθόλου πια και κάθε τους κοινή εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης. Είναι ίσως ένα από τα πλέον πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Πολλά ακούγονται τόσο για γάμο όσο και για ένα παιδί που θα επισφραγίσει τον έρωτά τους. Το τι είναι αλήθεια και το τι όχι το ξέρουν σίγουρα μόνο αυτοί, εμείς απλά θα σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες που έχουμε!

Γάμος, ναι, ίσως υπάρχει στο προσκήνιο (το αποκάλυψε και ο Λάκης Γαβαλάς)! Είναι τόσο τρελοί ο ένας για τον άλλον που μπορεί να το κάνουν μόνο και μόνο γι' αυτούς, κρυφά.

Παιδί; Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες που πηγάζουν από το κοντινό περιβάλλον της τραγουδίστριας αναφέρουν πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα συζήτησης. Μέχρι στιγμής τα θέλω και των δυο είναι εντελώς ίδια και πολύ μακρινά από το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Ωστόσο, μια πρόσφατη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή φούντωσε τις φήμες...

... κι αυτό επειδή πρώτη φορά, ενώ συνόδευε τον Βασίλη, φόρεσε ένα πολύ φαρδύ και μακρύ φόρεμα. Της πήγαινε πολύ το χρώμα αφού είναι μαυρισμένη, να τα λέμε κι αυτά. Αυτό έχουμε να σχολιάσουμε εμείς όσον αφορά τις παρακάτω φωτογραφίες και μόνο αυτό.

Η Δέσποινα γνωρίζουμε πως είναι ευτυχισμένη στην κατάσταση που βρίσκεται η ζωή της αυτή την στιγμή και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο να την ολοκληρώσει, πόσο μάλλον ένα παιδί... (αυτή την στιγμή ξανά λέμε τουλάχιστον...).

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή έγκυος