"Όταν έρθει..." - Η απάντηση της Θάλειας Ματίκα για την κλήτευση στη δίκη του Φιλιππίδη

Οι δυο ηθοποιοί υπήρξαν κουμπάροι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος καταγγέλλεται για 2 απόπειρες και ένα βιασμό βρίσκεται σε εξέλιξη και έχουν κληθεί από το δικαστήριο να καταθέσου η Θάλεια Ματίκα, η Αλίνα Κωτσοβούλου όπως και η Ζέτα Μακρυπούλια (δείτε τι θα ρωτήσουν την παρουσιάστρια).

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Θάλεια Ματίκα έξω από το θέατρο που παίζει, και ρωτήθηκε για την κλήτευση για τη δίκη του κουμπάρου της με τον οποίο ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν είχαν σχέσεις.

Η απάντηση της Ματίκα στη δίκη Φιλιππίδη

«Δεν έχω πάρει ακόμη κλήτευση από το δικαστήριο. Όταν έρθει η κλήτευση από το δικαστήριο, θα βρεθώ εκεί και θα τα πω» δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Η στάση της Ματίκα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», είχε βρεθεί ο ηθοποιός που μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Υπενθυμίζεται ότι υπήρξαν κουμπάροι ωστόσο δεν μιλάνε εδώ και δέκα χρόνια. Η ίδια με αφορμή τη στάση της Ελπίδας Νίνου απέναντι στις καταγγελίες διαχώρισε πλήρως τη θέση της λέγοντας ότι εκείνη σε αντίστοιχη περίπτωση θα στεκόταν στο πλευρό των θυμάτων.

Στην κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου είπε επίσης ότι η Ματίκα της είχε αναφέρει κάποτε ότι η πρώτη καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον Φιλιππίδη, γεγονός πάνω στο οποίο στηρίχτηκε για να αναιρέσει τις κατηγορίες της. Ωστόσο η έδρα δεν το έκανε δεκτό και ζήτησε από τη Νίνου να καταθέσει η ίδια η ηθοποιός αν το επιθυμεί.

«Mας είχε παντρέψει με τον Τάσο, όπως έχω πει και σε παλιότερη συνέντευξή μου, έχουμε να μιλήσουμε πάνω από δέκα χρόνια. Όλα αυτά με σόκαραν γιατί και ο Λιγνάδης ήταν καθηγητής του Τάσου στο θέατρο και με τον Κιμούλη είχαμε συνεργαστεί. Δεν γνώριζα τίποτα και το εννοώ. Όταν διάβασα τις καταγγελίες είπα δεν είναι δυνατόν».

Τέλος αναφερόμενη στη στάση της Νίνου απέναντι στις καταγγελίες απάντησε στο τι θα έκανε σε αντίστοιχη περίπτωση:

«Ως γυναίκα θα κοιτούσαν να είμαι δίπλα σε εκείνες που καταγγέλλουν τον άντρα μου. Θα κοιτούσα να δω τι δυσλειτουργεί στον άντρα μου αν ήταν πολλές οι καταγγελίες. Θα ήμουν σίγουρα δίπλα στα θύματα. Όποιος και να ήταν είτε ο άντρας μου είτε ο γιος μου».