Ασύλληπτο περιστατικό στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ: Αράχνη εμφανίστηκε πάνω στο φέρετρο της

Ήταν στην κάρτα που συνόδευε το στεφάνι του βασιλιά Καρόλου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ασύλληπτο περιστατικό στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ: Αράχνη εμφανίστηκε πάνω στο φέρετρο της

"Το ύστατο χαίρε" πραγματοποιείται τις τελευταίες ώρες για την μακροβιότερη μονάρχη, Βασίλισσα Ελισάβετ η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 96 ετών. Μάλιστα η τελετή βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη και αναμένεται να διαρκέσει περίπου 10 ώρες (δείτε την ηχηρή απουσία που προσεξαν αρκετοί).

Από την άλλη, χιλιάδες είναι εκείνοι οι οποίοι παρακολουθούν την κηδεία από κοντά καθώς ακόμη και σε πάρκα και πλατείες του Λονδίνου έχουν τοποθετηθεί οθόνες με αφορμή την τελετή της Βασίλισας Ελισάβετ που βύθισε σε πένθος τον πλανήτη.

Ωστόσο, καΚατά τη διάρκεια της τελετής υπήρξε ένα απρόοπτο περιστατικό το οποίο λίγοι παρατήρησαν καθώς μΜια μικρή αράχνη εμφανίστηκε πάνω στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ και πιο συγκεκριμένα στην κάρτα που συνόδευε το στεφάνι του βασιλιά Καρόλου για την αείμνηστη μητέρα του. Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter ήταν και οι πρώτοι που έσπευσαν να το σχολιάσουν.

Αράχνη εμφανίστηκε πάνω στο φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Θα τα πάρει μαζί της στον τάφο - Με αυτά τα κοσμήματα θα θαφτεί η Βασίλισσα Ελισάβετ

Τα κοσμήματα της βασίλισσας, όταν δεν τα φορούσε φυλάσσονταν στην γκαλερί της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Τα επίσημα Crown Jewels βρίσκονται στον Πύργο του Λονδίνου. [/OEmbed]