Η στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ δάκρυσε στην κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ - Η φωτογραφία που έχει γίνει viral

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ δάκρυσε στην κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ - Η φωτογραφία που έχει γίνει viral

Το τελευταίο "αντίο" είπαν σήμερα (19/9) στη μακροβιότερη μονάρχη της μεγάλης Βρετανία, Βασίλισσα Ελισάβετ καθώς ετάφη στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Ανάμεσα στα πρόσωπα που είχαν συζητηθεί ιδιαίτερα για το αν θα δώσουν το παρών ήταν και ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

Το ζευγάρι φυσικά ήταν εκεί καθώς ο εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ ήταν φανερά συντριμμένος (δείτε εδώ φωτογραφίες του).

Ωστόσο, μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες είναι η Μέγκαν Μέγκαν Μαρκλ η οποία φάνηκε να σκουπίζει τα δάκρυά της από το μάγουλό της, καθώς παρακολουθούσε το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ να μεταφέρεται από το Αββαείο του Ουέστμινστερ μετά την κηδεία.

Τα δάκρυα της Μέγκαν Μαρκλ στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η στιγμή που η πριγκίπισσα Σάρλοτ ξεσπάει σε λυγμούς - Η αποκαρδιωτική φωτογραφία

Ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ η οποία ήταν η μακροβιότερη μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης καθώς πλήθος κόσμου τόσο στο Λονδίνο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο παρακολουθούν ζωντανά την κηδεία της.

Μεταξύ άλλων, η πριγκίπισσα Σάρλοτ η οποία είναι η κόρη του διαδόχου του βρετανικού θρόνου και της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον η οποία αποθεώθηκε από τους χρήστες στα social media δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς όταν έφτασε στο Αβαείο του Ουεστμινστερ.Συγκεκριμένα, η επτάχρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν ντυμένη στα μαύρα, φορώντας ακόμα και καπέλο, όπως ακριβώς και η μητέρα της.

Φυσικά είναι μια εικόνα που έχει καατφέρει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς αρκετοί χρήστες στο Twitter δεν δίστασαν να δίξουν την συμπαράστασή τους.