Μπόμπα - Τανιμανίδης: Ο Μάνος Γαβράς έγινε νονός της Φιλίππα και δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βάφτιση

«Υπόσχομαι να φανώ πραγματικά άξιος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βάφτισαν τις δίδυμες κορούλες τους το απόγευμα του Σαββάτου 17/9 με 8 νονούς και συγκεκριμένα 4 η κάθε μια (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες). Ο Μάνος Γαβράς μαζί με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη βάφτισαν την μικρή Φιλίππα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός, δημοσίευσε φωτογραφίες από την εκκλησία μαζί με τους υπόλοιπους νονούς, τις μπέμπες αλλά και το ζευγάρι.

Η ανάρτηση του Γαβρά από τα βαφτίσια

«Υπόσχομαι να φανώ πραγματικά άξιος νονός για τα δυο υπέροχα κοριτσάκια που βαφτίσαμε απόψε. Σας αγαπώ από τα βάθη της ψυχής μου . Το ίδιο και τους υπέροχους κουμπάρους μου. Να μας ζήσουν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο καλεσμένος στα βαφτίσια που δεν περίμενε κανείς

Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν ο μόνος άνθρωπος που δεν περιμέναμε να δούμε στα βαφτίσια των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Οι δυο πρώην συνεργάτες που ήταν κολλητοί φίλοι τσακώθηκαν και απομακρύνθηκαν για πολλά χρόνια.

Πρώτη φορά μετά το World Party λοιπόν, τους είδαμε το απόγευμα του Σαββάτου στη Μύκονο. Μάλιστα, η κάμερα του Mykonos live tv τους απαθανάτισε να έχουν τετ α τετ λίγο πιο μακριά από τον κόσμο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day όπου είπε για τα βαφτίσια «Ήρθαμε να ευχηθούμε στους γονείς, στα παιδιά να είναι ευτυχισμένα, υγιή, οι νονοί πάντα άξιοι και να είναι χαρούμενη η οικογένεια και περήφανοι για τα παιδάκια τους», ενώ όταν τον ρώτησαν για το γεγονός πως πήγε στα βαφτίσια αρκέστηκε να πει ένα «ναι» και η αμηχανία ήταν πολύ έντονη.