«Είναι μεγάλη προσβολή» - Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή "τα έχωσε" στον Μουτσινά κατά την διάρκεια της πρεμιέρας του

Τι συνέβη μεταξύ των 2 παρουσιαστών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι μεγάλη προσβολή» - Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το μεσημέρι 20/9 ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι και όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκε πολλές εκπλήξεις. Μετά την εισβολή της Φαίης Σκορδά, σειρά είχε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η γνωστή παρουσιάστρια βγήκε τηλεφωνικά στο Καλό Μεσημεράκι και κατά την διάρκεια της ομιλίας τους ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να την ρωτήσει για την κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου, την οποία έλυσαν στον αέρα την ώρα που έκανε πρεμιέρα η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Ο διάλογος Μουτσινά - Τσιμιτσλή

«Δέκα παρά τέταρτο που έβγαινε η Φαίη. Ωραία το λύσατε, ήταν ωραίο και το timing», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Είσαι πολύ πονηρός. Άκουσέ με, είναι αυτό που λένε «έχεις πονηρό μυαλό και τα σκέφτεσαι έτσι». Για μένα, το να θεωρεί κάποιος ότι μια τέτοια ιστορία είναι στημένη, είναι μεγάλη προσβολή και νομίζω ότι δεν ταιριάζει σε κανέναν από εμάς».

Ο Νίκος Μουτσινάς στο τέλος είπε: «Μου την είπε κάποια στιγμή, γιατί δεν το κατάλαβα; Μου την είπε λίγο ε; Εντάξει, δεν πειράζει, να ‘ναι καλά η κοπέλα».

Η παρεξήγηση που ελυσαν on air Καινούργιου - Τσιμτσιλή

Μια παρεξήγηση μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Σταματίνας Τσιμτσιλή δημιουργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με την δεύτερη το πρωί της Δευτέρας 12/9 να μπουκάρει στο πλατό της Super Κατερίνα προκειμένου να λύσουν τα προβλήματά τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της στο Happy Day σχολίασαν τα όσα είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Ωστόσο, η Κατερίνα φαίνεται πως ενοχλήθηκε αρκετά από τα σχόλια αυτά για αυτό και εξέφρασε on air τα παράπονά της (δείτε εδώ το βίντεο).

Για αυτό και σήμερα θέλησαν κατά την διάρκεια της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου να λύσουν κάθε παρεξήγηση.

«Θέλω να λυθεί μια παρεξήγηση επειδή μου στέλνουν και πολλά μηνύματα. Επειδή και εγώ είμαι πάρα πολύ αυθόρμητη, όλα αυτά τα χρόνια και σε άλλο κανάλι που ήμουν, υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση με τη Σταματίνα και με την εκπομπή της και την αρχισυντάκτριά της τη Μαίρη Παλιαλέξη. Δηλαδή ό,τι είναι το λέμε στον αέρα, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό, πρέπει να το πούμε. Σε καμία περίπτωση δε μας είπε το κανάλι ότι υπάρχει θέμα. Η Σταματίνα με πήρε με τη μια τηλέφωνο. Είσαι μια κυρία» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Σταματίνα με τη σειρά της είπε: «Γενικώς όταν υπάρχει μια παρεξήγηση τη λύνουμε τηλεφωνικά και όχι τηλεοπτικά. Κι ακόμα και αν κάποιες στιγμές έχει στεναχωρηθεί η μια από την άλλη, χωρίς να έχει γίνει συνειδητά ή επί τούτου, είμαστε άνθρωποι που έχουμε το θάρρος να πάρουμε η μια την άλλη τηλέφωνο και να το λύσουμε».

Μάλιστα, είχε ήδη προηγηθεί μια τηλεοπτική τους συνάντηση το πρωί, μιας και η Κατερίνα Καινούργιου συνδέθηκε ζωντανά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.