«Νιώθω και είδα βία! Δεν είναι έτσι η δουλειά μας» - Η Έλενα Χριστοπούλου "ξεφτίλισε" δημόσια το GNTM 5

«Με έχει πιάσει ταχυπαλμία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Νιώθω και είδα βία! Δεν είναι έτσι η δουλειά μας» - Η Έλενα Χριστοπούλου

Το χθεσινό 20/9 επεισόδιο του GNTM 5 σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 21/9 η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, με την ομάδα της να εκφράσουν ανοιχτά την ενόχλησή τους με τον τρόπο της κριτικής επιτροπής απέναντι στις υποψήφιες, ενώ το ίδιο έκανε νωρίτερα και η Μαρίνα Πατούλη, αποκαλώντας μάλιστα το ριάλιτι σκουπίδι.

Η Έλενα Χριστοπούλου μάλιστα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως «βία» μερικά λόγια και πράξεις των κριτών, με αφορμή μια 18χρονη που ξέσπασε σε κλάματα.

Το ξέσπασμα της Έλενας Χριστοπούλου με την κριτική στο GNTM 5

«Με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Νιώθω και είδα βία. Δεν είναι έτσι η δουλειά μας. Αυτό είναι πάρα πολύ ‘90s όλο. Είναι ξεπερασμένο και πασέ. Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι 18 χρονών που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει, για να το φροντίσουμε και να το αγκαλιάσουμε, όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω και δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει.

Βλέπω τον Γιώργο Καράβα μετά από αυτόν τον οχετό, να σκύβει το κεφάλι. Είναι άλλο η τηλεόραση κι άλλο οι συμπεριφορές. Παλεύουμε οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια για να μην έχουμε αυτές τις συμπεριφορές».

Ποιες είναι οι σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά;

Οι σχέσεις ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Έλενα Χριστοπούλου είναι ήδη γνωστό πως δεν είναι και οι καλύτερες και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις της δεύτερης που έκανε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Λίγο πριν παιχτεί η συνέντευξη που παραχώρησε η Βίκυ Καγιά, η Έλενα Χριστοπουλου δεν δίστασε να πετάξει κάποια "καρφιά". Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά:«Άριστη δεν θα την έλεγα. Έχουμε μία σχέση σεβασμού θα πω. Μέχρι εκεί. Εγώ δεν θέλω συνέχειες. Θα μείνω στον σεβασμό».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε πως «κανονικά έτσι πρέπει να κάνουμε μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να σεβόμαστε, να είμαστε καλοί άνθρωποι και να λέμε αλήθεια.

Εγώ από τη θέση αυτή που είμαι, που με μεγάλη χαρά είπα το ναι, θέλω να λέω μπροστά στην κάμερα, ό,τι λέω και στον καναπέ μου. Δε μπορώ αυτά τα γλυκούλικα, τα δημοσιοσχετίστικα. Κι ας παρεξηγείται κάποιος κόσμος, κι ας στενοχωριέται για κάποια πράγματα».