Κούκλα με αναλογίες μοντέλου - Η κόρη του Γεωργακόπουλου από τον "Παράδεισο των κυριών" που πήγε στο The Voice και κέρδισε

Την έχουμε δει πολλές φορές ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν πως είναι κόρη του ηθοποιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κούκλα με αναλογίες μοντέλου - Η κόρη του Γεωργακόπουλου από τον

H νέα τηλεοπτική σειρά "Παράδεισος των κυριών" που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού, κάτι που φάνηκε και στα νούμερα τηλεθέασης. Και χθες 20/9 έκανε πολύ υψηλά ποσοστά και δεν αποκλείεται να φτάσει και τον Σασμό. Στην σειρά λοιπόν, πρωταγωνιστούν πολύ επιτυχημένοι ηθοποιοί, ανάμεσα τους και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Μετά την αγάπη που είδε μέσα από τον Σασμό, όπου υποδυόταν τον Καραπάνο, ο ηθοποιός συζητιόταν πολύ και τον βλέπαμε συχνά να παραχωρεί συνεντεύξεις σε εκπομπές, όπως όταν βρέθηκε στο "Καλύτερα δεν γίνεται" μιλώντας με συγκινητικά λόγια για την παιδική του ηλικία.

Ο Λάζαρος Καραπάνος λοιπόν, δεν είναι μόνος! Εδώ και χρόνια είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μαρία Κατσιαδάκη με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη που ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Μάλιστα, είχε δηλώσει συμμετοχή στο The Voice, το οποίο και κέρδισε.

Ποια είναι η κόρη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου

Ο λόγος για την Ιωάννα Γεωργακοπούλου ή αλλιώς όπως είναι το καλλιτεχνικό της, Joanne. Πρόκειται για μια από τις πιο πολλά υποσχόμενες νέες τραγουδίστριες που ήδη συνεργάζεται με διάστημα ονόματα.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κόρη του

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την όρασή της. «Η νόσος Στάργκαρντ που έχω είναι ουσιαστικά εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και προκαλεί πρόβλημα στην κεντρική όραση. Δεν μπορώ να εστιάσω πολύ καλά, βλέπω θολά και δεν βλέπω τόσο έντονα τα χρώματα. Δεν υπάρχει κάποια θεραπεία. Μου έχει συμβεί κάτι πολύ ωραίο μέσω του The Voice. Με βρήκε ένα κέντρο ιατρικού βελονισμού κι ασχολείται και με την συγκεκριμένη νόσο, έχω δει βελτίωση.

Σίγουρα το να το ακούσουν κάποιοι άνθρωποι που το περνούν, σίγουρα παίρνουν δύναμη. Να μην σε παίρνει τόσο από κάτω… που θα σε πάρει αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω».