«Έκανα απίστευτες τρέλες» - Η απίστευτη αποκάλυψη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου για την εφηβεία του

«Τις θυμάμαι και λέω πως είναι δυνατόν ένα παιδί 14, 15 χρονών να...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Έκανα απίστευτες τρέλες» - Η απίστευτη αποκάλυψη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου για την εφηβεία του

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος - ο οποίος πρόσφατα έκανε μία συγκινητική δημοσίευση για το ρόλο του στη σειρά Σασμός - βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο έντονη εφηβεία έζησε.

Οι δηλώσεις του Λάζαρου Γεωργακόπουλου

«Έχω κάνει πολλές παλαβομάρες. Πέρασα μια εφηβεία πολύ έξαλλη. Πάρα πολύ όμως. Καταχρήσεις και τρελά πράγματα. Έκανα απίστευτες τρέλες, που τώρα τις θυμάμαι και λέω πως είναι δυνατόν ένα παιδί 14, 15 χρονών να κάνει autostop 4 η ώρα τα μεσάνυχτα στην παραλιακή και να έμπαινε σε αυτοκίνητο.

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί δεν μου έχει συμβεί κάτι σοβαρό δόξα τω Θεώ» ανέφερε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Ο Γεωργακόπουλος ''απασφάλισε'' για την πρώτη του ερωτική επαφή και ξέσπασε σε γελιά

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος την Τετάρτη 1/6 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε για τη σειρά Σασμός, που παίζει και κάνει τεράστια επιτυχία, στη συνέχεια έκανε κάποιες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Να θυμίσουμε εδώ πως ο ηθοποιός, είναι πατέρας πολύ γνωστής και πετυχημένης νεαρής τραγουδίστριας, ωστόσο αποκάλυψε πως πριν αποκτήσει την κόρη του είχε πολύ έντονη ζωή. Μάλιστα όταν θέλησε να μοιραστεί για τις πρώτες του ερωτικές επαφές, ξέσπασε σε γέλια αφού θυμήθηκε πως ήταν ενεργός από πολύ μικρή ηλικία, συγκεκριμένα από τα 13 του χρόνια.

«Άρα, η εποχή που εσύ ήσουν εργένης δεν ήταν μεγάλη, δεν ξέρεις πώς είναι να είσαι εργένης», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος τότε τους αιφνιδίασε απαντώντας: «Είχα πολύ έντονη ζωή από πολύ μικρός. Πολύ έντονη, από 13 ετών».

«Και με εμπειρίες από 13 ετών;», ρώτησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για να λάβει τη θετική απάντηση του ηθοποιού.

«Ρε Θανάση! Για όνομα του Θεού!», παρενέβη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου χαμογελώντας.