Στιγμές ευτυχίας για τη Σάσα Σταμάτη - Έκανε γνωστό ότι σε λίγες μέρες θα...

Αποκάλυψε και κάποιες λεπτομέρειες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έτοιμη να γίνει νονά είναι η Σάσα Σταμάτη, αφού όπως αποκάλυψε θα βαπτίσει στις 8 Οκτωβρίου τον γιο του αδερφού της Παναγιώτη και της συζύγου του Ελένης, ο οποίος θα πάρει το όνομα “Ιωάννης”. Η δημοσιογράφος μάλιστα φανέρωσε και το όμορφο προσκλητήριο, που έφτιαξαν οι δύο γονείς για αυτή την πολύ ιδιαίτερη μέρα για το παιδί τους.

Είναι μια ευκαιρία για την Σταμάτη, να ξεφύγει λίγο από τις έγνοιες της καθημερινότητας, καθώς πρόσφατα βρέθηκε σε δικαστική διαμάχη με το κέντρο διαμάχης, όπου νοσηλευόταν ο πατέρας της, από το οποίο διεκδικεί ένα τεράστιο ποσό, το οποίο αν κερδίσει θα διαθέσει για καλό σκοπό. Και τι καλύτερο φυσικά από τη βάπτιση μιας νεαρής ύπαρξης που ήρθε σε αυτόν τον κόσμο για να φέρει χαρά.

Οι λεπτομέρειες για τη βάπτιση που θα γίνει νονά η Σάσα Σταμάτη

Όπως είπαμε ο μικρός θα πάρει το όνομα Ιωάννης, ενώ το μυστήριο, όπως θα δείτε και στο προσκλητήριο της βάπτισης θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα Αττικής το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 18.00 μ.μ.

Το προσκλητήριο βάπτισης που θα γίνει νονά η Σάσα Σταμάτη

Εκτός από το ότι θα γίνει νονά, αποκάλυψε και το φύλο του μωρού της Σπυροπούλου!

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 15/9 η Σάσα Σταμάτη, η οποία μεταξύ άλλων πρόδωσε το φύλο του μωρού που περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την δεύτερη στις δηλώσεις που παραχώρησε εκείνο το βράδυ να αναφέρεται για πρώτη φορά στην εγκυμοσύνη της.

«Περασμένα ξεχασμένα με την Κωνσταντίνα, κέρδισα την αγωγή. Θα ήθελα να δω τον Γιώργο Λιάγκα με την Πάολα στο J2US. Είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος δίπλα στον Γιώργο που να μπορέσει να τον ξεπεράσει, είναι σαρωτικός. Τα έχω καλά με όλους όσοι κάνουν πρωινό, κάνω δημόσιες σχέσεις. Δεν είχα καμία τηλεοπτική πρόταση, εγώ πήρα πολλά τηλέφωνα, αλλά δεν ευδοκίμησαν.

Μια φορά ρεπόρτερ, για πάντα ρεπόρτερ. Έμαθα το φύλο, θα έχουμε Σταθοκωστόπουλο junior, είναι αγοράκι», αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη.