«Το έντερό του...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του ηθοποιού του Σασμού, Στάθη Μαντζώρου για το πρόβλημα υγείας του γιου του

«Έκανα προσευχές, δεν μπορείς να καταλάβεις τι πέρασα εκείνη την ημέρα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το έντερό του...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του ηθοποιού του Σασμού, Στάθη Μαντζώρου για το πρόβλημα υγείας του γιου του

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 21/9 ο Στάθης Μαντζώρος. Ο ηθοποιός του Σασμού μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική ζωή του, τα παιδιά του αλλά και την αγαπημένη σειρά του ALPHA (δείτε εδώ και τις αποψινές εξελίξεις).

Η εξομολόγηση του Στάθη Μαντζώρου για το πρόβλημα υγείας του γιου του

«Έγινα πατέρας στα 38. Το πήρα μεγάλος απόφαση. Έχω δύο παιδιά, αγόρια και τα δύο, 9 και 6 ετών. Στο πρώτο παιδί, στον Γιάννο, υπήρχε το άγχος γιατί ήταν όλα άγνωστα. Έγινα και αγχωτικός και υπερπροστατευτικός. Όταν γεννήθηκε ο Αλέξανδρος τα πράγματα ισορρόπησαν.

Όταν ο πρώτος γιος μου ήταν μικρός, νομίζω δύο ετών, έπαθε εγκολεασμό και το παιδάκι ήταν σχεδόν αναίσθητο. Μέχρι να τον πάω στο Παίδων – να είναι καλά οι γιατροί εκεί που τον βοήθησαν και επανήλθε – ζορίστηκα πάρα πολύ. Τέλος καλό, όλα καλά. Αυτή ήταν μια έντονη εμπειρία, δυσκολεύτηκα, έκανα προσευχές, δεν μπορείς να καταλάβεις τι πέρασα εκείνη την ημέρα.

Το έντερο του παιδιού επανήλθε μόνο του. Πιστεύω στον Θεό, είναι κάτι που το θέλω στη ζωή μου», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

Η αποκάλυψή του για την πιο δύσκολη σκηνή από τα γυρίσματα

Ο Στάθης Μαντζώρος παραχώρησε συνέντευξη στο «7 μέρες tv» και στη Μαρία Ανδρέου μιλώντας με πολύ όμορφα λόγια για τη σειρά, Σασμό.

Ο ηθοποιός δείχνει φανερά ευχαριστημένος με την συνεργασία του αυτή και μάλιστα αποκάλυψε, πως η πιο δύσκολη στιγμή για εκείνον στα γυρίσματα ήταν όταν του γνώρισαν την κοπέλα του γιου του, Κλαίρη. Πρόκειται για έναν δύσκολο στο ρόλο πατέρα, ο οποίος δεν ξέρουμε πως θα διαχειριστεί τον νέο έρωτα της κόρης του.

Ποια ήταν η πιο συγκινητική σκηνή για εσάς στον κύκλο που αποχαιρετήσαμε πριν από ένα μήνα;

Ο όμορφος τρόπος που υποδέχτηκε ο ήρωάς μου την Κλαίρη. Όλοι έτρεμαν να του πουν ότι είναι τυφλή και εκείνος με το που τη γνώρισε, την αγκάλιασε, την καμάρωσε, ήταν ανθρώπινος και της άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του. Δέχτηκε με περηφάνια την επιλογή του γιου του.

Ο Παντελής είναι δυνατός και δίκαιος, κάτι που φάνηκε με αυτή την κοπέλα. Μπορεί να είναι αγριάνθρωπος, αλλά ξέρει να σέβεται, γνωρίζει το σωστό κι έχει αξίες. Χώνει μεν τη μύτη του παντού για να μάθει νέα για τους συγχωριανούς του και να τους πειράξει, αλλά έχει βαθιά αγαθή ψυχή.

Σασμός - Μαντζώρος