Δεν έκατσαν με τα χέρια σταυρωμένα Γαρμπή και Σχοινάς - Η απάντησή τους στον επιχειρηματία που τους έστειλε εξώδικο

Όπως φαίνεται υπάρχει μόνο μία οδός...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δεν έκατσαν με τα χέρια σταυρωμένα Γαρμπή και Σχοινάς - Η απάντησή τους στον επιχειρηματία που τους έστειλε εξώδικο

Το όνομα του Διονύση Σχοινά φιγουράρει ψηλά στην επικαιρότητα και αυτό συμβαίνει λόγω της διακοπής της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μαζωνάκη, στο νυχτερινό κέντρο που συνεργάζονταν. Μετά τις αιχμές που άφησε ο πρώτος για τις αυθαιρεσίες στο πρόγραμμα και τις αναβολές στην πρεμιέρα, το μαγαζί απάντησε με εξώδικο προς τον ίδιο και την Καίτη Γαρμπη, με το ζευγάρι να είναι έτοιμο να απαντήσει σύμφωνα με το δικηγόρο τους.

Η Γαρμπή πάντως ξεκαθάρισε εξ' αρχής το ποιανού το μέρος παίρνει και δε θα μπορούσε να είναι άλλο από εκείνο του άντρα της, τον οποίο στηρίζει πάντα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για τον Μαζωνάκη, αλλά και για όποιον τα βάζει με τον Σχοινά.

Η απάντηση Γαρμπή και Σχοινά στο εξώδικο του νυχτερινού κέντρου

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως μετά το εξώδικο που έλαβαν, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ετοιμάζονται να απαντήσουν επίσης με εξώδικο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι δύο καλλιτέχνες συζητούν με τους δικηγόρους τους για το θέμα και όπως φαίνεται, όλα θα λυθούν όλα στα δικαστήρια, εάν δεν υπάρξει κάποια εξωδικαστική συμφωνία.

Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Διονύσης Σχοινάς μετά το άδοξο τέλος της συνεργίας του με τον Γιώργο Μαζωνάκη θα συνεργαστεί με την Demy.

Με ευφάνταστο τρόπο απάντησε ο Μαζωνάκης στη λύση της συνεργασίας τους

Μετά την διάλυση της συνεργασίας τους με τον Σχοινά όλοι απόρησαν με το γεγονός ότι ο «Μαζώ» δεν βγήκε να δώσει κάποια εξήγηση. Εκείνος όμως σκέφτηκε έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο για να ρίξει τη ''μπηχτή'' του και έκανε ανάρτηση τραγουδώντας τραγούδι του Σχοινά, δίνοντας μήνυμα ειρήνης.

Με νέα ανάρτηση στο instagram ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει νέο ραντεβού για την πρεμιέρα του η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 29 Σεπτεμβρίου. Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του Διονύση Σχοινά ο τραγουδιστής ανέβασε βίντεο όπου και ερμηνεύει την επιτυχία του Διονύση Σχοινά «Ποτέ» σχολιάζοντας: «Η μουσική μόνο ενώνει μάγκες».