Ερωτευμένος ξανά ο Αλέξης Παππάς μετά τον χωρισμό του με την Αθηνά New York - Η αποκάλυψη για την σχέση του

Ποια είναι η σύντροφός του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ερωτευμένος ξανά ο Αλέξης Παππάς μετά τον χωρισμό του με την Αθηνά New York - Η αποκάλυψη για την σχέση του

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/9 ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση, κάτι που άφησε άφωνη την Κατερίνα Καινούργιου.

Βέβαια, ο ίδιος, πριν λίγο καιρό, είχε εξομολογηθεί πως πράγματι ήταν ερωτευμένος, ωστόσο δεν βρισκόταν επίσημα σε σχέση.

Η αποκάλυψη του Αλέξη Παππά για την σύντροφό του

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή ήταν η συζήτηση που είχαν με την Άννα Ζένιου, η οποία εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση, με την παρουσιάστρια να τον ρωτά αν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι ερωτικό με την Άννα.

«Θέλω να σου πω ότι είμαι σε σχέση. Την κοπέλα μου δεν την ξέρετε. Ρωτάς την Άννα αν θα ήμασταν εμείς οι δύο ποτέ σε σχέση. Ε δε μπορώ να σκεφτώ αυτό το σενάριο, τη στιγμή που εγώ είμαι σε σχέση. Δεν είμαι με την κοπέλα από το Ντουμπάι. Το άφησα αυτό πίσω στη ζωή μου» απάντησε τότε ο Αλέξης Παππάς.

Πώς είναι οι σχέσεις του σήμερα με την πρώην του, Αθηνά New York

Ο Αλέξης Παππάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Super Kατερίνα και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τον Τζέιμς Καφετζή, ένα χρόνο μετά το Survivor αλλά και για την εξέλιξη των ερωτικών του. Ο ηθοποιός από ότι φαίνεται δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τους παλιούς συμπαίκτες του, αλλά με την πρώην κοπέλα του, προσπαθεί να διατηρεί κάτι πολιτισμένο.

Για άλλη μια φορά ο Παππάς τοποθετήθηκε δημόσια και παραδέχτηκε πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ αυτού και της Αθηνάς New York, την οποία γνώρισε μέσα από το Bachelor 2. Σε κάθε περίπτωση, επιδιώκει να έχουν τα τυπικά σε ανθρώπινο επίπεδο.

«Με την Αθηνά τελειώσαμε. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που είχε αρχή, μέση και τέλος. Μετά από αυτό δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να τελειώνεις μια ανθρώπινη σχέση. Είχαμε ζήσει πολλά πράγματα. Μετά το Bachelor ήταν διαφορετικά. Η καθημερινότητα έδειξε άλλα πράγματα και έπρεπε ο καθένας να πάρει τον δρόμο του. Με την Άννα έχει τελειώσει. Είμαστε φίλοι, βγαίνουμε, αλλά μέχρι εκεί»