''Aν θεωρεί σκουπίδι το GNTM να βγει με ένα φαράσι να...'' - Δεν γλίτωσε από το Γαβαλά ούτε η Πατούλη

Το έκανε το αιχμηρό του σχόλιο ο γνωστός σχεδιαστής

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Aν θεωρεί σκουπίδι το GNTM να βγει με ένα φαράσι να...'' - Δεν γλίτωσε από το Γαβαλά ούτε η Πατούλη

Άπαντες πια έχουν σχολιάσει την πρεμιέρα του GNTM, που έχει προκαλέσει μεικτά συναισθήματα στο κοινό κυρίως λόγω των επιλογών της κριτικής επιτροπής, αλλά και των παρατραβηγμένων τσακωμών. Φυσικά ο αγαπημένος Λάκης Γαβαλάς, δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει το παιχνίδι μοντέλων και έτσι μίλησε στην «Super Κατερίνα» τόσο για τις εντυπώσεις του από τα πρώτα επεισόδια, όσο και για την κριτική της Μαρίνας Πατούλη προς το ριάλιτι.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής η κριτική επιτροπή έχει περάσει από κόσκινο, λόγω της επιτηδευμένης τους προσπάθειας να προωθήσουν το diversity, το οποίο ωστόσο θεωρείται ότι γίνεται με λάθος τρόπο. Για παράδειγμα ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε σταράτα για το γεγονός ότι επιλέγουν υπέρβαρες ή υπέργηρες γυναίκες απλά και μόνο για να υπάρχουν στο παιχνίδι.

Τα σχόλια του Γαβαλά για την πρεμιέρα του GNTM 5 και την...Πατούλη

Είπε λοιπόν στην κάμερα της Super Κατερίνας:

«Είδα ένα mess, μια φασαρία αλλά θεωρώ ότι είναι της πρώτης μέρας. Λυπάμαι πάρα πολύ που συμβιβάζονται λέγοντας πράγματα που δεν αισθάνονται.

Η κυρία Πατούλη αν το θεωρεί σκουπίδι να βγει με ένα φαράσι και μια σκούπα να το σκουπίσει» ήταν τα λόγια του για τη δήλωσή αναφορικά με το ριάλιτι.

Η κριτική της Πατούλη στο GNTM 5 που έφερε την απάντησή του

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στην Αθήνα με σκοπό να παρευρεθεί στην ίδια εκδήλωση με τον Γαβαλά. Εκεί λοιπόν, οι κάμερες των εκπομπών την "τσάκωσαν" με τον Βλάσση Χολέβα (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες με τα φιλιά τους που επιβεβαιώνουν την σχέση τους) και οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το GNTM 5 (δείτε τα χθεσινά highlights) και τις δυο γυναίκες κριτές, Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή.

Η αγαπημένη Μαρίνα λοιπόν, δεν δίστασε να μιλήσει έξω από τα δόντια και να κράξει πολύ άσχημα τόσο το ριάλιι μοντέλων όσο και την Καγιά.

«Θεωρώ ότι είναι τηλεοπτικό σκουπίδι, ότι προσβάλει τη νέα γενιά, χαλάει τα πρότυπα, προσβάλει τη γυναίκα και δεν θα το ξαναδώ ποτέ. Δεν μπορούν να δίνουν λάθος πρότυπα στις νέες γενιές. Εγώ ως μάνα, με τίποτα δεν θα επέτρεπα στο παιδί μου να εκτεθεί σε αυτά τα σκουπίδια», ανέφερε αρχικά.

Όταν την ρώτησαν για την Βίκυ Καγιά, δεν μάσησε τα λόγια της: «Δεν την γνωρίζω. Δεν την βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο».

Όσον αφορά την Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν ξέρω τι μου λέτε. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε».