Δυο ξένοι στην ίδια εκδήλωση; Φωτογραφίες από την χθεσινοβραδινή έξοδο Κωνσταντίνου Βασάλου και Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυο ξένοι στην ίδια εκδήλωση; Φωτογραφίες από την χθεσινοβραδινή έξοδο Κωνσταντίνου Βασάλου και Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Τους τελευταίους μήνες πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχουν χωρίσει, καθώς δεν κάνουν πλέον καμία κοινή ανάρτηση, ενώ έχουν σταματήσει και τις δημόσιες κοινές εμφανίσεις, κάτι πολύ περίεργο γιατί ποτέ δεν έκρυψαν τη σχέση τους και τον έρωτα τους.

Αρχικά κανείς από τους δυο δεν σχολίασε τις φήμες αυτές, ενώ ορισμένες φορές έκαναν παρόμοιες αναρτήσεις από τοπία που απόλαυσαν στις καλοκαιρινές τους διακοπές, συνεχίζοντας να μην αποκαλύπτουν ακόμη και στα tag αν είναι τελικά μαζί.

Και ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρόσφατα ξέσπασε στις κάμερες λέγοντας επιτέλους πως είναι μαζί και πολύ καλά, χθες 20/9 το βράδυ έδωσαν το παρών σε εκδήλωση, όμως έκαναν διαφορετικές αναρτήσεις. Συγκεκριμένα, τόσο η Ευρυδίκη όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκαναν αναρτήσεις με τους φίλους τους, όχι όμως μαζί.... παρόλο που ήταν μαζί.

Όπως φαίνεται έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική του ζωή πολύ προσωπική και να μην δίνουν τροφή για σχόλια στα media. Ωστόσο, ότι και αν έχει γίνει ο χρόνος θα το αποκαλύψει, καθώς κάποια στιγμή όλα μαθεύονται.

Οι αναρτήσεις Βασάλου - Βαλαβάνη

Βαλαβάνη instagram

Κωνσταντίνος Βασάλος ανάρτηση

Το ξέσπασμα στα social media για τις εν λόγω φήμες

«Παρόλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα… ούτε καν μια κοινή φωτό… κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε. Μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δυο, τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό… να περνάτε όμορφα ότι κι αν κάνετε» σχολίασε μια ακόλουθος σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια άλλη να συμπληρώνει, «Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά (δείτε εδώ φωτογραφίες με τη νέα του παρέα) και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν άφησε ασχολίαστα αυτά τα σχόλια και απάντησε γράφοντας, «Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλοσπάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους».

Βαλαβάνη χωρισμός Βασάλος