Τραγωδία Πάτρα: Η απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια - «Δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει»

Τα είπε όλα έξω από τα δόντια η γνωστή παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Η απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια - «Δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει»

Το απόγευμα της Τετάρτης (21/9) η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να δώσει την δική της απάντηση στον αέρα της εκπομπής, «T-Live» αναφορικά με την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια που προειδοποιεί με μηνύσεις σε συγκεκριμένες εκπομπές, με αφορμή την προβολή της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου κατά του Αλέξη Κούγια

«Ο κύριος Κούγιας έστειλε ανακοίνωση στην ουσία απειλώντας μας με ένδικα μέσα για την συνέχιση της αναπαραγωγής της υπόθεσης. Το γεγονός ότι συνεχίζουμε την δημοσιογραφική έρευνα, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε το έργο της υπεράσπισης, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε τη θέση της κατηγορούμενης, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε και τον ίδιο τον κύριο Κούγια, ο οποίος έχει μια τεράστια πορεία στην δικηγορία, είναι πάντα πολύ μαχητικός με πολλές δίκες στα δικαστήρια, απόλυτος σεβασμός.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει και η δημοσιογραφική έρευνα, κι όταν υπάρχουν πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ – μιλάμε πάντα για πληροφορίες- γιατί πρόσβαση στην δικογραφία δεν έχουμε, τα στοιχεία όμως του ρεπορτάζ τα δημοσιοποιήσουμε. Είναι μία υπόθεση η οποία ενδιαφέρει πάρα πολύ τον κόσμο, μια υπόθεση που μας έχει συνταράξει με μια γυναίκα η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα τρία της παιδιά… θα συνεχίσουμε την δημοσιογραφική έρευνα».

Η αφορμή που προέβη ο Αλέξης Κούγιας σε προειδοποίηση μηνύσεων σε εκπομπές

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο της Μαλένα και της Ίριδα. Ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας (δείτε εδώ όσα είχε πει όταν ανέλαβε την υπεράσπιση της), εξέδωσε δύο ανακοινώσεις, με τις οποίες έκανε γνωστές τις προθέσεις του. Συγκεκριμένα, αναμένεται να κινηθεί δικαστικά για τις διαρροές στον Τύπο, όπως ανέφερε η εκπομπή Mega Καλημέρα.

Κυριακάτικη εφημερίδα δημοσίευσε τις καταθέσεις των ιατροδικαστών Καρακούκη - Καλόγρια, αλλά και του παθολογοανατόμου του κ. Ευτυχιάδη. Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Αλέξη Κούγια, καθώς όπως ανακοίνωσε υπήρξε διαρροή των εγγράφων της υπόθεσης.

Ο Αλέξης Κούγιας μέσω της ανακοίνωσης του «φωτογραφίζει» συγκεκριμένο εισαγγελικό λειτουργό για τις διαρροές. Όπως επισημαίνει μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω των προηγούμενων δικηγόρων της είχε ενημερώσει ότι συγκεκριμένος εισαγγελικός λειτουργός οφείλεται για τις διαρροές.