Μαυρισμένη και με μαγιό που "κόβει" την ανάσα - Η Ελένη Βουλγαράκη κόλασε το instagram

Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί πλέον ο καιρός να μην θυμίζει σε τίποτα καλοκαίρι μιας και έχουμε ήδη Φθινόπωρο, ωστόσο η Ελένη Βουλγαράκη θέλησε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν με την ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τα social της μιας και απολαμβάνει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της (δείτε εδώ φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει από το τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό της).

Έτσι λοιπόν, δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό τί κι αν ο καιρός έδειχνε πως το πάει για βροχή. Φυσικά, η ίδια αποθεώθηκε τόσο από τους φίλους της όσο και από τους ακόλουθούς της.

Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη με μαγιό

«Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο» - Η αποκάλυψη της Ελένης Βουλγαράκη

Καλεσμένη στο After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/10) η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία κλήθηκε να απαντήσει σε πολύ πιπεράτες ερωτήσεις, οι οποίες είχαν να κάνουν με την ερωτική της ζωή και τις εμπειρίες της σε αυτόν τον τομέα.

Η ίδια χωρίς να διστάσει καθόλου μίλησε ανοιχτά για αυτό το κομμάτι, ενώ αποκάλυψε πως έχει συνευρεθεί σε δημόσιο χώρο, κάτι που αποκάλυψε πριν λίγες μέρες βέβαια και η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ναι έχω κάνει s*xting. Έχω στείλει φωτογραφία μου αλλά με κομμένο κεφάλι γιατί έχω στο μυαλό μου, "και αν γίνει μια στραβή;". Αποκαλυπτική, αλλά όχι τελείως γυμνή.

Τι ώρα προβάλλεται η εκπομπή; Μισό λεπτό να σκεφτώ εάν θα την δουν οι γονείς μου… Αν έχω κάνει σ*ξ σε δημόσιο χώρο; Ναι. Ένα σημείο να πω ε; Σε βουνό… Σε βουνό… Είχα πάει για βόλτα, έτσι μια βολτίτσα, αλλά όχι στην Αθήνα.

Σύμφωνα με μια μικρή έρευνα που έχω κάνει με τις φίλες μου έχουμε καταλήξει στο εξής. Ότι το μέγεθος μετράει, ναι, αλλά μετράει και η τεχνική. Ένα ενδιάμεσο αν υπάρχει. Ούτε το ένα άκρο ούτε το άλλο, να είναι κάπου στη μέση», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Βουλγαράκη.