«Η δημόσια κατακραυγή με ανάγκασε να κάνω απόπειρα αυτοκτονίας» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Τάσος Ξιαρχό

«Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Η δημόσια κατακραυγή με ανάγκασε να κάνω απόπειρα αυτοκτονίας» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Τάσος Ξιαρχό

Το πρωί της Τετάρτης (25/9) μέσα από την εκπομπή, «Super Κατερίνα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό με αφορμή το περιστατικό με τον Πάνο Αργιανίδη ο οποίος απειλούσε πως θα βάλει τέλος στην ζωή του.

Οι δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό στην κάμερα του ALPHA

«Είναι κάτι πολύ περίεργο και προσωπικό και αν δεν το έχεις βιώσει – είτε έχει δίκιο ή άδικο – να φτάνεις στο τέλμα είναι πολύ σκληρό. Την έκανα την απόπειρα αυτοκτονίας, ευτυχώς δεν πέτυχε, απέτυχε. Οποιοσδήποτε κάνει αυτό το πράγμα δεν σημαίνει ότι την επόμενη μέρα δεν υπάρχει ζωή.

Μπορείς να ζήσεις φανταστικά και να το έχεις ως παράδειγμα προς αποφυγή. Αν σκέφτεσαι να το κάνεις, να σκέφτεσαι ότι όταν πεθαίνουμε αφήνουμε πίσω μας ανθρώπους που μας αγαπάνε. Έτσι είχε γίνει και σε μένα. Δεν απαντούσα στους δικούς μου, ενώ πάντα απαντάω. Η δημόσια κατακραυγή με ανάγκασε να κάνω απόπειρα αυτοκτονίας.

Τώρα που το σκέφτομαι είναι σίγουρα λάθος, ένα λάθος που μου έδωσε πολλά καλώς ή κακώς. Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό, πόσο μάλλον τους άλλους. Ήταν δύσκολο να βρω δουλειά μετά, αλλά πάντα τα κουμαντάρω. Δεν έχω πάει ποτέ σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο. Το κουβαλάω, πάντα θα το κουβαλάω».

Προκαλεί ξανά ο Ξιαρχό με τις δηλώσεις του μετά τον σάλο με το βίντεο που δημοσίευσε με την κοπέλα

Το πρωί της Κυριακής (18/9) μέσα από την εκπομπή, «OPEN Weekend» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό όπου δεν δίστασε να αναφερθεί για την την απόπειρα αυτοκτονίας του αλλά και για τον σάλο που είχε δημιουργηθεί με το βίντεο που είχε δημοσιεύσει αναφορικά με την κοπέλα και τα παραπάνω κιλά (δείτε εδώ αναλυτικά).

«Έχει ακόμα δυο τρεις καραγκιόζηδες το TikTok που στέλνουν και λένε δεν ξεχνάμε ποτέ ρίγες. Τι δεν ξεχνάμε ρε, εδώ δεν μπήκε καν φυλακή ο άλλος ο Λιγνάδης που πήγε βίασε και το ξεχάσατε όλοι σας και θυμόμαστε τις ρίγες; Αυτά είναι τα καραγκιοζιλίκια της ελληνικής τηλεόρασης, γι' αυτό δεν ασχολούμαι και πάρα πολύ.

Όχι, μετανιώνω για άλλα πράγματα που ήταν πολύ χειρότερα και δεν ήταν σε βίντεο, γι’ αυτά να μετανιώνουμε. Αλλά αν είναι να μετανιώνω για κάτι που οι άλλοι θεωρούν κακό, είναι τεράστιο λάθος, το θέμα είναι να μετανιώσεις εγώ και εσύ, για κάτι που ποτέ δεν έχει δημοσιευτεί. Το ότι εγώ μετά απ' όλα αυτά βρήκα τον εαυτό μου και προσπάθησα να αναδυθώ, είναι δικό μου καλό.

Επίσης, σε όσους δεν με πιστεύουν για την απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά ήξεραν όμως ότι είχα πάρει 40 χάπια και είδαν ότι ο οργανισμός μου δεν θέλει να φύγει, δεν έχω να πω σε κανέναν πώς είναι να θες να αυτοκτονήσεις ή να μη θέλεις να αυτοκτονήσεις και για ποιο λόγο το έκανα».