"Δεν την ξέρω την κυρία" - Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Μαρίνα Πατούλη μετά τα αρνητικά της σχόλια για το GNTM

Η παρουσιάστρια την ίδια στιγμή μίλησε και για την Έλενα Χριστοπούλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Βίκυ Καγιά και μεταξύ άλλων απάντησε και για τα σχόλια που έκαναν για το GNTM η Μαρίνα Πατούλη (δείτε τα εδώ) και η Έλενα Χριστοπούλου (δείτε τα εδώ).

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στα αρνητικά σχόλια Πατούλη - Χριστοπούλου για το GNTM

Για τα σχόλια της πρώτης, η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Καλοσύνη της Μαρίνας Πατούλη, έχει απόλυτο δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη της. Εγώ δεν την ξέρω προσωπικά την κυρία. Είναι δικαίωμά της να το λέει έτσι δημόσια, αλλά από την άλλη δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα αυτή η εκπομπή για πάρα πολλούς λόγους».

Για τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου: «Ο Γιώργος δεν έσκυψε κανένα κεφάλι, το κεφάλι του είναι πάντα ψηλά και είναι περήφανος.

Δεν ασκούμε κανένα είδος βίας και κανένα είδος bullying. Εμείς λέμε τη γνώμη μας σε οποιοδήποτε κορίτσι που πρέπει να το ξυπνήσουμε για να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αλλά εγώ δεν μπορώ να απαντάω κάθε εβδομάδα στα σχόλια του καθενός».

Ποιες είναι οι σχέσεις της Καγιά με την Χριστοπούλου

Η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε από την κάμερα της εκπομπής Open Weekend για τα πρόσφατα "καρφιά" της Έλενας Χριστοπούλου σχετικά με τη σχέση τους στο GNTM αλλά και μετά το τέλος του ριάλιτι.

«Γι’ αυτό το πράγμα δεν μπορώ εγώ να κάθομαι να απαντάω. Όχι πως με προσβάλλει, ή δεν θα ήθελα να απαντήσω αλλά νομίζω ότι έχω αποδείξει πως όταν είμαι εκνευρισμένη, το βλέπετε ότι είμαι εκνευρισμένη, όταν δεν μου αρέσει κάτι, φαίνεται και σας το λέω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ.

Ουσιαστικό θέμα εμείς οι δύο δεν είχαμε ποτέ. Δεν ήμασταν ποτέ αδελφικές φίλες που χαλάσαμε τη σχέση μας. Ήμασταν γνωστές, συνεργαστήκαμε πολύ αρμονικά, δεν έχω κάποια αντίθετη άποψη γι’ αυτό. Τώρα, αν στον δρόμο ή στο τέλος της συνεργασίας υπήρξε κάποια ένταση ή «παρεξήγηση» αυτό ήταν 4 χρόνια πριν, έχει περάσει και δεν ξέρω αν έχει σημασία πια να το συζητάμε.

Φυσικά κι έχει το δικαίωμα να εκφράζεται με τον τρόπο που θέλει και εκφράζεται και καλά κάνει αλλά από τη δική μου τη μεριά αληθινά, δεν υπάρχει καμία ατζέντα και καμία δεύτερη σκέψη» σχολίασε.