«Πάμε παρακάτω» - Ενοχλημένος ο Τάσος Σοφρωνίου με τις ερωτήσεις των ρεπόρτερ για τους επικριτές του GNTM

Η δυσαρέσκειά του στο άκουσμα της Πατούλη και της Χριστοπούλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πάμε παρακάτω» - Ενοχλημένος ο Τάσος Σοφρωνίου με τις ερωτήσεις των ρεπόρτερ για τους επικριτές του GNTM

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε ο νέος κριτής του GNTM, Τάσος Σοφρωνίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αρνήθηκε να απαντήσει στις περισσότερες ερωτήσεις που δέχθηκε, μιας και του άρεσαν, με τον ίδιο να λέει συνεχώς «πάμε παρακάτω».

Τα σχόλια του Τάσου Σοφρωνίου για το GNTM και ο σχολιασμός του

Σε ερώτηση για τη Μαρίνα Πατούλη, η οποία μίλησε αρκετά αρνητικά για το ριάλιτι μοντέλων, ο Τάσος Σοφρωνίου απάντησε: «Καλά, πάμε παρακάτω, άλλο!».

Για τον Λάκη Γαβαλά είπε: «Ο Λάκης είναι φίλος μας και δεν υπάρχει περίπτωση να το εννοεί αυτό που είπε, οπότε πάμε παρακάτω».

Για την Έλενα Χριστοπούλου και τα επίσης σχόλιά της για το GNTM: «Πάμε παρακάτω, next, next».

Τέλος, ο Τάσος Σοφρωνίου μίλησε και για την Βίκυ Καγιά: «Η Βίκυ δεν έχει να αποδείξει τίποτα κι εγώ αν ήμουν στη θέση όλων των υπολοίπων, θα έπαιρνα μαθήματα σκληρής δουλειάς, ταλέντου και ήθους».

Τι είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες για τη συνέχεια του GNTM

Πρεμιέρα είχαμε για το GNTM 5, με το θέαμα να είναι όπως μας το είχαν υποσχεθεί, γεμάτο πρωτοπορία εντάσεις και μια ανοιχτή βεντάλια στο diversity αφού πλέον οι διαγωνιζόμενες μπορούν να είναι από 18 έως και 88 ετών. Οι δύο από τους τέσσερις κριτές, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκαν σήμερα καλεσμένοι στο Breakfast at Star και αποκάλυψαν ότι η συνέχεια του παιχνιδιού θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική.

Όπως είδαμε πάντως οι καυγάδες δεν έλειψαν καθόλου από την κριτική επιτροπή, αφού είχε ήδη γίνει γνωστό ότι οι σχέσεις μεταξύ Καγιάς και Χατζηπαντελή δεν ήταν και οι καλύτερες πυροδοτώντας τις φήμες ότι αυτός ήταν ο λόγος που η δεύτερη δεν θα μείνει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αρχικά ανέφερε ο Γιώργος Καράβας:

«Έχουν προχωρήσει οι δοκιμασίες. Φέτος θα δείτε πολύ ανανεωμένο το GNTM, δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Περιμένω πώς και πώς να δω την πρεμιέρα. Έχει πολύ ενδιαφέρον φέτος.

Η κοινωνία αλλάζει με γοργούς ρυθμούς και η μόδα είναι μέρος αυτής. Ακολουθεί τα δρώμενα, ακολουθεί τις τάσεις. Αλλάζουν τα πάντα στον κόσμο και η μόδα είναι ο πρώτος χώρος που αντικατοπτρίζει όλη αυτή την αλλαγή».

Ο Τάσος Σοφρωνίου από την άλλη έδωσε και μία γεύση όσων θα δούμε στα επεισόδια του ριάλιτι: «Θα το δείτε ήδη από το πρώτο επεισόδιο που ούτε εμείς το πιστεύουμε. Έχει κλάματα φέτος, φωνές, χωρισμούς, ενθουσιασμό.

Μπήκαν αρκετές κυρίες που ήταν άνω των 45 και η πιο μεγάλη ήταν 79 ετών που ήταν τόσο θεά που έβαλε μαγιό.

Όχι μόνο καυγάδες έχουν γίνει αλλά έχει γίνει η μάχη του Μάμαλη. Ξεχνάμε ότι υπάρχουν οι καμέρες οπότε λειτουργούμε όπως θα κάναμε σε μια φωτογράφηση, οπότε βγαίνουν τα μαχαίρια».

Καράβας και Σοφρωνίου μιλούν για τη συνέχεια του GNTM