Βαρύ το αντίο στην Μάρθα Καραγιάννη - Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού

Σε κλίμα οδύνης συρρέουν για να την αποχαιρετήσουν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη, με συγγενείς, φίλους και θαυμαστές της αγαπημένης ηθοποιού να συρρέουν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών προκειμένου να την αποχαιρετήσουν. Το youweekly.gr σας παρουσιάζει τις πρώτες φωτογραφίες από την τελετή αποχαιρετισμού της αγαπημένης Μάρθας, που αφήνει τεράστιο κενό στον καλλιτεχνικό χώρο, σημαδεύοντας ολόκληρες γενιές.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός είχε επί χρόνια θέματα με την υγεία της, τα οποία τα αντιμετώπιζε βουβά με ψηλά το κεφάλι. Η μοναδική που ήταν κοντά της όλο αυτό το διάστημα ήταν η φίλη της Ντόρα Δούμα, που ξέσπασε στον αέρα εκπομπής, όταν μπήκαν γραφειοκρατικά εμπόδια για την αποτέφρωσή της που ήταν η τελευταία της επιθυμία. Εν τέλει αυτή θα πραγματοποιηθεί λίγες μέρες μετά την κηδεία.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Βαθιά θλίψη στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη
NDP

Φωτογραφία από την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη
NDP

Την Τρίτη η αποτέφρωσή της Καραγιάννη

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/9 ο Δημήτρης Σούρας και μίλησε για την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη, που θα γίνεται αυτή την ώρα. Ο γνωστός ψυχίατρος αποκάλυψε πως η τελευταία επιθυμία της ηθοποιού ήταν να σκορπίσουν τις στάχτες της.

«Αύριο στις 12 θα βρεθούμε όλοι για το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη μας Μάρθα Καραγιάννη. Στις 12:00, στο Α΄ Νεκροταφείο. Μόλις τελειώσει η τελετή μετά θα φύγει η σορός και θα την συνοδεύσουν η Ντόρα Δούμα και η Ελένη η γυναίκα μου. Θα πάνε στη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η καύση. Μετά την καύση θα παραλάβω προσωπικά την στάχτη.

Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση να μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα, πιστέψτε με. Είμαι και συναισθηματικά φορτισμένος και άυπνος. Την Τρίτη, πιθανώς, θα πραγματοποιήσουμε την τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη. Θα μου επιτρέψετε αυτή τη στιγμή να μη σας πω ακριβώς τι θα γίνει. Θέλει μια διαδικασία για να σκορπίσουμε την στάχτη της, δεν είναι πάρα πολύ εύκολο. Θα γίνει αυτή η διαδικασία.

Όλα αυτά είναι γραμμένα από τη Μάρθα Καραγιάννη, είναι επιθυμίες της Μάρθας και εμείς, οι φίλοι της, οι κολλητοί της, δεν κάνουμε τίποτα άλλα από τις επιθυμίες της. Δεν ήταν άθεη η Μάρθα. Η Μάρθα σε όλη της τη ζωή έψαχνε να καλύψει τον Θεό. Τι γράφουν τα sites ότι ήταν άθεη; Απλά δεν ήθελε το τελετουργικό κομμάτι. Υπάρχουν άτομα που το δέχονται και άτομα που δεν το δέχονται. Η πιο δύσκολη στιγμή εσείς πιστεύετε ότι είναι όλα αυτά που περάσαμε. Η πιο δύσκολη στιγμή θα είναι η στιγμή της Τρίτης», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σούρας.