«Τι λόγια είναι αυτά από μια γυναίκα;» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' η Κατερίνα Καινούργιου με τις δηλώσεις της Βίκυς Πρωτογεράκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ζήτησε να παρευρεθεί στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Τι λόγια είναι αυτά από μια γυναίκα;» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' η Κατερίνα Καινούργιου με τις δηλώσεις της Βίκυς Πρωτογεράκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σάλος ξέσπασε μετά τις δηλώσεις της ηθοποιού Βίκυς Πρωτογεράκη, που υπερασπίστηκε με πάθος τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ ζήτησε να είναι και μάρτυρας υπεράσπισής του στη δίκη, ούσα η πρώτη εκτός οικογενείας. Οι δηλώσεις της που προβλήθηκαν και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», έβγαλαν εκτός εαυτού την Καινούργιου, που δεν διανοείται ότι υπάρχει γυναίκα που υπερασπίζεται κάποιον που κατηγορείται για βιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια ηθοποιός έχει υπερασπιστεί πολλάκις στο παρελθόν τον Φιλιππίδη, χαρακτηρίζοντας παρατραβηγμένες τις κατηγορίες που του απαγγέλλονται. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είχε ισχυριστεί ότι και οι κατηγορίες ενάντια στον Λιγνάδη είναι ψευδείς και η ίδια δεν της ασπάζεται με την κοινή γνώμη να ξεσπά εναντίον της για τη στάση της.

Το ξέσπασμα της Καινούργιου μετά τις δηλώσεις της Πρωτογεράκη προς υπεράσπιση του Φιλιππίδη

«Θλίβομαι πάρα πολύ με αυτά που ακούω. Λέει ότι είναι νομικός και μπορεί να καταλάβει το προφίλ ενός βιαστή. Εδώ ψυχίατροι με πτυχία, εγκληματολόγοι, νομικοί και δεν μπορούν να καταλάβουν αν είναι κάποιος βιαστής.

Μπορεί να το καταλάβει η κ. Πρωτογεράκη επειδή είπε ότι είχε πληθώρα γυναικών; Τι λόγια είναι αυτά;», ανέφερε η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα».

Τα λόγια της Πρωτογεράκη που σήκωσαν αντιδράσεις

Η γνωστή ηθοποιός και δικηγόρος υποστήριξε τον ηθοποιό και μάλιστα αποκάλυψε πως ζήτησε να είναι μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του, μιας και της αρέσει η αλήθεια και δεν πιστεύει τις κατηγορίες για τις οποίες δικάζεται ο γνωστός κωμικός.

Επίσης, από την πείρα που έχει στη νομική, μπορεί να διακρίνει ποιος είναι βιαστής και ποιος αθώος και στην περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, υποστηρίζει ακράδαντα πως δεν είναι ένοχος.

Όσον αφορά την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, υποστήριξε πως γνωρίζει τα πάντα αλλά μένει στο πλευρό του γιατί τον αγαπάει και ξέρει τι άνθρωπος είναι.