«Δεν είναι ωραίο! Μην....» - Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Ζήνα Κουτσελίνη την ώρα της κηδείας της Μάρθας Καραγιάννη

Διέκοψε μάλιστα την σύνδεση και "τα έχωσε" κανονικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είναι ωραίο! Μην....» - Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Ζήνα Κουτσελίνη την ώρα της κηδείας της Μάρθας Καραγιάννη

Χαμός επικράτησε το πρωί της Πέμπτης 22/9 την ώρα της κηδείας της Μάρθας Καραγιάννη στο Α΄ Νεκροταφείο ανάμεσα στις εκπομπές του Γιώργου Λιάγκα και της Ζήνας Κουτσελίνη με αφορμή οι επαναλαμβανόμενες αναφορές της Κατερίνας Σουλιώτη στην εκπομπή του Star, την ώρα των κοινών δηλώσεων που γινόντουσαν σε όλα τα κανάλια.

Ο εκνευρισμός του Λιάγκα με δημοσιογράφο της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα

«Είμαστε ζωντανά συνάδελφοι. Καλό μεσημέρι Ζήνα κυρίες και κύριοι, βρισκόμαστε με την Ζωζώ Σαπουντζάκη…», είπε αρχικά η δημοσιογράφος την ώρα που μιλούσε η ηθοποιός και τραγουδίστρια (δείτε εδώ τι είπε), με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει: «Καταλαβαίνουμε ότι είναι όλες οι εκπομπές εκεί τώρα».

«Είχαμε και ένα αποκλειστικό ντοκουμέντο στην εκπομπή από την γιορτή της που τραγουδήσατε, χορέψατε…», συνέχισε η Κατερίνα Σουλιώτη ενώ την ώρα που έκανε δηλώσεις ο Μάκης Δελαπόρτας, η Κατερίνα Σουλιώτη είπε πάλι: «Τα τελευταία χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί, είχε απομακρυνθεί. Μια φορά είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή μας και στην κ. Κουτσελίνη».

Όλες αυτές λοιπόν οι αναφορές στάθηκαν αφορμή να εκνευριστεί αρκετά ο Γιώργος Λιάγκας, να διακόπτει την σύνδεση και να λέει στον αέρα της εκπομπής:

«Επιτρέψτε μου να πω κάτι με πολύ μεγάλη αγάπη, ως άνθρωπος που κάνω τηλεόραση κοντά στα 30 χρόνια. Σε τέτοιες στιγμές -και το λέω με αγάπη, δεν είναι μομφή σε κανέναν- όταν σεβόμαστε όλοι τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχει χαθεί που όλοι έχουμε κάνει συνεντεύξεις, δεν κοιτάμε ποιος έχει κάνει τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία και σε ποια εκπομπή μίλησε τελευταία και σε ποια εκπομπή μίλησε πρώτη. Είναι κοινές δηλώσεις και δεν πρέπει να λέμε η μία εκπομπή η άλλη.

Είναι πολύ μικρό να λέμε στην εκπομπή του Λιάγκα, στην εκπομπή της… Δεν είναι ωραίο. Μην το λέτε. Δεν είναι ποιος θα κάνει αύριο 1% παραπάνω. Βλέπετε, όλοι στο ίδιο ζουμί βράζουμε, μέχρι στιγμής ο κόσμος δεν βλέπει κανέναν. Εδώ σεβόμαστε έναν άνθρωπο, δεν κάνουμε ποιος έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Τιμούμε τη μνήμη ενός ανθρώπου. Με αγάπη το λέω, αλλά δεν έγινε μία φορά. Και δεν είναι μομφή προς κανέναν, τους εκτιμώ όλους βαθύτατα και το έχω αποδείξει 30 χρόνια που κάνω τηλεόραση. Συγγνώμη, αλλά…».

Ανατριχιαστικές εικόνες από την κηδεία

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και απαθανάτισε τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν και βιώνουν οι κοντινοί της άνθρωποι με την απώλειά της, όπως για παράδειγμα η Ντόρα Δούμα, ο Δημήτρης Σούρας και η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Μάλιστα, σπαρακτικά είναι τα στιγμιότυπα που δείχνουν τους 3 φίλους της Μάρθας Καραγιάννη να στέκονται πάνω από το φέρετρό της και να ξεσπούν σε λυγμούς, ενώ συγκινητικά ήταν και τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα για την αγαπημένη και σπουδαία ηθοποιό.

undefined

undefined

undefined