«Ελένη»: Έντονη "κόντρα" ανάμεσα στους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη on air - Τι συνέβη;

Ποιος ήταν ο λόγος που υπήρξε διαφωνία μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ελένη»: Έντονη

Το μεσημέρι της Πέμπτης (22/9) μέσα από την εκπομπή, «Ελένη» επικράτησε ο κακός "χαμός" αναφορικά με τις δηλώσεις που παραχώρησε η Σακίρα μετά από τον χωρισμό της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ (Μάλιστα, οι φήμες τον θέλουν να γίνεται ξανά πατέρας).

Μεταξύ άλλων, η πασίγνωστη τραγουδίστρια ανέφερε: «Έμεινα σιωπηλή και απλά προσπάθησα να το διαχειριστώ όλο αυτό. Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό, κυρίως επειδή το περνάω ακόμη, επειδή είμαι στο φως της δημοσιότητας και διότι ο χωρισμός μας δεν είναι συνηθισμένος.

Υπήρξε δύσκολο όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολοΈχω παπαράτσι έξω από το σπίτι μου διαρκώς. Και δεν υπάρχει μέρος στο οποίο μπορώ να κρυφτώ από αυτούς με τα παιδιά μου, εκτός από το σπίτι μου. Δεν μπορούμε να κάνουμε έναν περίπατο στο πάρκο όπως μια συνηθισμένη οικογένεια, να φάμε παγωτό ή να κάνουμε όποια δραστηριότητα χωρίς να μας ακολουθούν οι παπαράτσι. Είναι τόσο δύσκολο».

Φυσικά, οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν ανάμεσα στους συνεργάτες μιας ο καθένας τοποθετήθηκε κει εξέφραση την δική του άποψη με αφορμή το γεγονός πως η Σακίρα τόνισε πως θυσίασε την καριέρα της λόγω της οικογένειά της.

Τι πραγματικά συνέβη στον αέρα της εκπομπής, «Ελένη»

Η 23χρονη που έκλεψε τον Πικέ από τη Σακίρα χορεύει με μπικίνι το τραγούδι της

Ο Ζεράρ Πικέ έχει προχωρήσει τη ζωή του και είναι ήδη σε σχέση με μία 23χρονη, η οποία πρόσφατα έγινε γνωστή στο κοινό. Μπορεί το γεγονός αυτό να έχει κάνει "έξαλλη" τη Σακίρα, ωστόσο η συμπεριφορά της νέας συντρόφου του ποδοσφαιριστή απέναντι στην τραγουδίστρια την είναι αρκετά προκλητική, με αποτέλεσμα να έχει κάθε δίκιο.

Φαίνεται πως δεν είναι διατεθιμένη να την αφήσει να προχωρήσει και εκείνη, διότι τις προάλλες δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει μπροστά σε έναν ολόσωμο καθρέφτη, φορώντας μόνο ένα μαύρο μπικίνι, ένα από τα νέα τραγούδια της πρώην του καλού της. Η ανάρτηση κατέβηκε αμέσως, όμως είχε ήδη προκαλέσει "σάλο" και αναδημοσιεύθηκε από άλλους λογαριασμούς και σάιτ, καθιστώντας αδύνατο να ξεχαστεί το γεγονός.

Το κοινό εξαγριώθηκε με αυτή την κίνηση της κοπέλας και πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως το κάνει για να αποκτήσει την προσοχή των media, ενώ τόνιζαν πως έτσι δείχνει ασέβεια.