Μίνως Μάτσας – Όλγα Κεφαλογιάννη: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη νέα κοινή εμφάνιση για το ζεύγος

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Όλγα Κεφαλογιάννη (δείτε εδώ αδημοσίευτη φωτογραφία της από το μαιευτήριο) και ο Μίνως Μάτσας έδωσαν το παρών το νράδυ της Τετάρτης (21/9) στο Ηρώδειο και τη μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Σταύρος Ξαρχάκος προκειμένου να τιμήσει τον Νίκο Ξυλούρη.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια ακόμη δημόσια εμφάνιση μιας και είναι τέρμα ταιριαστοί ο ένας με το άλλον. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr ήταν επίσης εκεί καθώς τους απαθανάτισε μαζί.

Τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της δεν δίστασαν να χαμογέλασουν ενώ όπως θα δείτε παρακάτω αποφάσισαν η ενδυματολογική τους προτίμηση να είναι αρκετά casual

Η δημόσια εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα
Μίνως Μάτσας – Όλγα Κεφαλογιάννη: Νέα κοινή εμφάνιση

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας

«Να τολμάμε να κοιτάμε πάντα στα μάτια!» - Στιγμές συγκίνησης για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά την ανάρτησή της πριν λίγο καιρό για ένα συμβάν που την ενόχλησε, αυτή τη φορά έκανε μία νέα με εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο, καθώς τώρα, τα λεγόμενά της αφορούσαν τον πατέρα της, πολιτικό Γιάννη Κεφαλογιάννη στην εκδήλωση μνήμης που έγινε προς το πρόσωπό του για τα δέκα χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 31/8 στο θέατρο Ν. Ξυλούρης στα Ανώγεια, την επόμενη μέρα η ίδια θέλησε εμφανώς συγκινημένη να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιλώντας για τον πατέρα της.

«Ήταν μια σπουδαία, ξεχωριστή βραδιά τιμής και μνήμης για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη και την προσφορά του στην πατρίδα. Η παρουσία, ο λόγος, το ήθος του Κώστα Καραμανλή, έδωσε μια μοναδική αξία στην εκδήλωση. Γιατί με τον Γιάννη Κεφαλογιάννη τους συνέδεαν στενοί δεσμοί φιλίας, εκτίμησης και αλληλοσεβασμού.

Μα πάνω από όλα τους συνέδεε ένας ακόμα ισχυρός δεσμός. Η βαθιά τους αγάπη για την πατρίδα και τον ελληνικό λαό. Η ζωή του Ιωάννη Κεφαλογιάννη είχε πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Γι’ αυτό και παρά τη μεγάλη πολιτική του διαδρομή, παρέμεινε ο γιατρός που νοιαζόταν για τον συνάνθρωπο του.

Παρέμεινε, επίσης, αμετακίνητα, βαθιά δημοκράτης, αφοσιωμένος στις αρχές και τις αξίες της παράταξης την οποία πίστευε και αγαπούσε. Γιατί ήταν απόλυτα βέβαιος, ότι αυτές οι αξίες, ήταν είναι και θα είναι πάντα η μόνη εγγύηση για την ανάπτυξη, τη δικαιοσύνη, την πρόοδο και την ευημερία του τόπου. Είναι οι ίδιες, διαχρονικές αξίες γύρω από τις οποίες συγκροτείται και το σύγχρονο όραμα της κεντροδεξιάς παράταξης.

Θα πρέπει λοιπόν, να στεκόμαστε διαρκώς στο ύψος των περιστάσεων. Να τολμάμε να κοιτάμε πάντα στα μάτια τον ελληνικό λαό. Προστατεύοντας πάνω από όλα, τους θεσμούς της Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο», έγραψε χαρακτηριστικά η πολιτικός.

Στιγμές συγκίνησης για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Όλγα Κεφαλογιάννη