«Κατέρρευσα» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Μπέττυς Μαγγίρα για το άγνωστο πρόβλημα υγείας της δεύτερης κόρης της

«Όλο αυτό ήταν σοκαριστικό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Κατέρρευσα» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Μπέττυς Μαγγίρα για το άγνωστο πρόβλημα υγείας της δεύτερης κόρης της

Το πρωί της Πέμπτης (22/9) η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN, θέλησε να προχωρήσει σε μια προσωπική εξομολόγηση καθώς αναφέρθηκε για την περιπέτεια υγείας της δεύτερης κόρης της. -Δείτε επίσης τα ευχάριστα που ανακοίνωσε on air.

Οι δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα

«Η Καλλινίκη ήταν 45 ημερών και έπρεπε να προσέχω. Γι’ αυτό και δεν έστελνα την Ανδριάννα στον παιδικό σταθμό για να μην πάρει κάποια ίωση. Έκανε λοιπόν πυρετό και οι γιατροί έψαχναν να δουν τι είναι. Πέντε ημέρες έμεινα στο νοσοκομείο.

Έχασα το φως μου γιατί ήταν βρέφος. Εξετάσεις… Να κλαίω συνέχεια… Ήμουν λεχώνα. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος. Δεν είχα ούτε δύναμη, ούτε ενέργεια. Μου πήρε καιρό να συνέλθω. Όλο αυτό ήταν σοκαριστικό. Κανένας γονιός να μην περνάει τέτοια πράγματα με τα παιδιά του».

«Της λέω δε ντρέπεσαι;» - Το άγνωστο περιστατικό τσακωμού της Μπέτυ Μαγγίρα εν ώρα παράστασης

Αποκαλυπτική ήταν η σημερινή εκπομπή του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», που φιλοξένησε και την ηθοποιό Ελένη Κοκκίδου, Με αφορμή ένα συμβάν που αναφέρθηκε στο οποίο ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά ενός θεατή, η Μπέτυ Μαγγίρα πήρε τη σκυτάλη και μίλησε για ένα περιστατικό, όπου τσακώθηκε με μία θαμώνα της παράστασης λόγω του ότι τραβούσε φωτογραφίες.

Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει τη σεζόν με έντονες συγκινήσεις και δε διστάζει να αναφερθεί ακόμα και στην προσωπική της ζωή, λυγίζοντας ως άνθρωπος που είναι ακόμα και στον αέρα. Μάλιστα πρόσφατα δάκρυσε στον αέρα, μιλώντας για την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας, που έχασε πριν λίγο καιρό.

Ανέφερε λοιπόν για το περιστατικό που έγινε όταν έπαιζε στο Mamma Mia:

«Καμια φορά ο κόσμος δεν έχει συναίσθηση του που βρίσκεται. Εγώ έχω κατέβει από τη σκηνή. Ήθελα να κατέβω την ώρα της παράστασης. Έγινα έξαλλη με μία κυρία στη δεύτερη σειρά γιατί λένε ότι δεν θα τραβάτε φωτογραφίες. Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες αλλά το φλας στη σκηνή, όταν ο άλλος είναι πολύ μπροστά κι αστράφτει το φλας μπροστά σου και μπορεί να σε αποσυντονίσει και να χάσεις την ισορροπία σου και να πέσεις. Γιατί εμείς χορεύαμε, τραγουδούσαμε κι η κυρία εκεί με το φλας» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και συνέχισε:

«Κατέβηκα με την περούκα έξαλλη. Περίμενα να τελειώσει η παράσταση, κατέβηκα, μπήκα στη σάλα κι ο κόσμος νόμιζε ότι είναι μέσα στην παράσταση. Την περίμενα υπομονετικά να φτάσει. Της λέω δεν ντρέπεσαι, δεν ακούτε που λέμε δεν βγάζουμε; Δεν καταλαβαίνετε ότι μπορεί ένας να αποσυντονιστεί να πέσει με τα τακούνια γιατί τυφλώνεται με το φλας εκεί μπροστά;».