Τα "καυτά" φιλιά από το ταξίδι στο Κάπρι - "Λιώνει" στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου η Αθηνά Οικονομάκου

Του έχει τρελή αδυναμία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο καρπούς όπου έχουν ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους, (δείτε εδώ το σπίτι τους).

Μάλιστα, τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της σύζυγος δεν έχουν κρύψει λεπτό το γεγονός πως λατρεύουν τα ταξίδια. Συγκεκριμένα, το προηγούμενο διάστημα οι δυο τους είχαν βρεθεί στο Κάπρι της Ιταλίας, όπου θεωρείται ένα από τα πιο must ταξίδια που πρέπει να κάνεις στη ζωή σου.

Φυσικά, η γνωστή ηθοποιός είναι επίσης αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, αυτή τη φορά δημοσιεύσει μερικά κοινά τους στιγμιότυπα σε ένα από τα οποία τη βλέπουμε να ανταλλάσσει και ένα τρυφερό φιλί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Οι τρυφερές αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος
Instagram

Φίλιππος Μιχόπουλος - Αθηνά Οικονομάκου
Instagram

Πολύ λίγοι το γνωρίζουν - Τι δουλειά κάνει ο πατέρας της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μαζί μία υπέροχη οικογένεια, με τα δύο παιδάκια τους, Μάξιμο και Σιέννα - Ηλέκτρα. Η αλήθεια είναι όμως πως η γνωστή ηθοποιός προέρχεται από μία εξίσου αγαπημένη οικογένεια.

Η ίδια με κάθε ευκαιρία που έχει, επισκέπτεται τον τόπο καταγωγής της, το Γύθειο, εκεί όπου διαθέτει ένα πανέμορφο σπίτι. Έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς της καθώς και στον κούκλο αδερφό της (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία του).

Η ίδια σε συνέντευξη που είχε δώσει λίγο μετά τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, είχε αποκαλύψει πως ο μπαμπάς της είναι καπετάνιος και μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στον γάμο της.

«Είναι καπετάνιος και τον κάλεσαν για να μπαρκάρει. Είναι μια απρόβλεπτη δουλειά, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα σε καλέσουν και πού θα πας. Σε καλούν τελευταία στιγμή και πρέπει να είσαι εκεί που θα είναι το πλοίο σε συγκεκριμένη ημερομηνία για να μπαρκάρεις. Δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι στο γάμο.

Αθηνά Οικονομάκου μπαμπάς

Θα ήθελα να είναι μαζί μου εκείνη την ημέρα, όμως ως κόρη καπετάνιου έχω συνηθίσει να λείπει από σπουδαία γεγονότα στη ζωή μου. Δεν μου κάνει αίσθηση όπως θα κάνει σε κάποιον που θα το διαβάσει ή θα το σκεφτεί ως μια συνθήκη που του είναι άγνωστη», είχε πει χαρακτηριστικά.