"Έκλεψαν" τις εντυπώσεις ο Αλέξης Τσίπρας με την Μπέτυ Μπαζιάνα σε βραδινή έξοδό τους στο Ηρώδειο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί να είναι σπάνιες οι δημόσιες εμφανίσης του Αλέξη Τσίπρα με την σύζυγό του, Μπέτυ Μπαζιάνα. Ωστόσο, το ζευγάρι καταφέρνει πάντα να "κεντρίσει" τα βλέμματα. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης 21/9 έδωσαν το παρών στην εκδήλωση «Ήτανε μια φορά» με τον Σταύρο Ξαρχάκο να τιμά την μνήμη του Νίκου Ξυλούρη.

Φυσικά, ο φωτογραφικός του YouWeekly.gr όπου ήταν επίσης εκεί "τσάκωσε" και το ζεύγος, Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Τόσο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι λάτρεις των πολιτιστικών εκδηλώσεων της πόλης και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει σε κάποιο θέατρο ή συναυλία.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με την Μπέτυ Μπαζιάνα

Βραδινή έξοδος για Μπαζιάνα και Τσίπρα στο Ηρώδειο
Βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο - Τσίπρας  με Μπέτυ Μπαζιάνα
Αλέξης Τσίπρας – Μπέτυ Μπαζιάνα: Βραδινή έξοδος

Αλέξης Τσίπρας - Μπέτυ Μπαζιάνα: Με μίνιμαλ λουκ έκαναν εμφάνιση στην πρεμιέρα της «Μήδειας»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας μαζί με την σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα, βρέθηκαν χθες το βράδυ στην πρεμιέρα της αρχαίας τραγωδίας Μήδεια σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια, που έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Πέτρας. Οι δυό τους ήταν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί ενώ για την εμφάνισή τους επέλεξαν μονόχρωμες chic επιλογές και έδειχναν πολύ κομψοί. Μάλιστα δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν με τους συντελεστές της παράστασης.

Οι δύο τους προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί, όταν δεν ασφυκτιούν κάτω από το βάρος των πολιτικών υποχρεώσεων. Μάλιστα πριν από δέκα μέρες ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει και πάλι σε σπάνια έξοδο στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Ηρώδειο με όμορφο ντύσιμο και έντονη καλοκαιρινή διάθεση.

Η πανεπιστημιακός και σύντροφος του πρώην πρωθυπουργός κινήθηκε μινιμαλιστικά, ποντάροντας σε μια εμφάνιση, που κολακεύει κάθε σιλουέτα: Συνδύασε ένα μαύρο φόρεμα σε μίντι γραμμή με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Αλέξης Τσίπρας και Περιστέρα Μπαζιάνα στη Μήδεια