Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Σου εύχομαι να μην...» - Το προφητικό γράμμα του Πέτρου Φιλιππίδη στον γιο του πριν "σκάσουν" οι καταγγελίες

Αναλυτικά τι γράφει

«Σου εύχομαι να μην...» - Το προφητικό γράμμα του Πέτρου Φιλιππίδη στον γιο του πριν
NDPPHOTO
News 23.09.2022 10:52
Από Ελένη Ζουγανέλη

Λίγες ημέρες μετά την συγκλονιστική κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ήρθε στην φόρα ένα προφητικό γράμμα που είχε γράψει και δώσει στον γιο του πριν "σκάσουν" οι καταγγελίες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες και κριθεί προφυλακιστέος (τώρα έχει αποφυλακιστεί μέχρι την τελική απόφαση του δικαστηρίου).

Όσα γράφει το γράμμα μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν ο ηθοποιός λέει το γιο του να μην μοιάσει στους πατεράδες και πως τον θαυμάζει πολύ.

Τι γράφει το γράμμα του Φιλιππίδη στο γιο του

«Αυτό που θαυμάζω εγώ δεν είναι κάποιος γνωστός, δεν είναι κάποιος επώνυμος, δεν είναι κάποιος μεγάλος -και στην ηλικία-, είναι κάποιος μικρός, πολύ μικρός που αντιπροσωπεύει μια μεγάλη, πολύ μεγάλη μερίδα του μελλοντικού μας κόσμου. Του κόσμου ολόκληρου, του παρόντος αλλά κυρίως του μέλλοντος. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου».

Και συνεχίζει: «Σε θαυμάζω παιδί μου και μέσα από τον θαυμασμό μου σε εσένα, θαυμάζω όλη τη νέα γενιά. (…) Σου εύχομαι να μην μοιάσεις καθόλου στους πατεράδες σου, να ανοίξεις ένα δρόμο δικό σου γιατί πρέπει και γιατί μπορείς. Παιδί μου, μην ακούς κανέναν παρά μόνο την καρδιά σου (...)».

Αυτή είναι η πρώτη μάρτυρας υπεράσπισης του Φιλιππίδη

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε την Πέμπτη 22/9 η Βίκυ Πρωτογεράκη, η οποία προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε όλους με τα όσα ισχυρίστηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η γνωστή ηθοποιός και δικηγόρος συγκεκριμένα υποστήριξε τον ηθοποιό και μάλιστα αποκάλυψε πως ζήτησε να είναι μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του, μιας και της αρέσει η αλήθεια και δεν πιστεύει τις κατηγορίες για τις οποίες δικάζεται ο γνωστός κωμικός, ενώ πριν μερικές μέρες είχε τονίσει πως όλα αυτά είναι παρατραβηγμένα.

Επίσης, από την πείρα που έχει στη νομική, μπορεί να διακρίνει ποιος είναι βιαστής και ποιος αθώος και στην περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, υποστηρίζει ακράδαντα πως δεν είναι ένοχος.

Όσον αφορά την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, υποστήριξε πως γνωρίζει τα πάντα αλλά μένει στο πλευρό του γιατί τον αγαπάει και ξέρει τι άνθρωπος είναι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δίκη Φιλιππίδη: «Ντροπή σου Ελπίδα για τα ψέματα που λες!» - "Κόλαφος" ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Τι λόγια είναι αυτά από μια γυναίκα;» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' η Κατερίνα Καινούργιου με τις δηλώσεις της Βίκυς Πρωτογεράκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Share