Την ειδοποίησαν από το κοντρόλ για το φόρεμα της - Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη στο πλατό

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Την ειδοποίησαν από το κοντρόλ για το φόρεμα της - Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη στο πλατό

Λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψη της για την ανακαίνιση που κάνει στο σπίτι της, η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα ατύχημα με το φόρεμα της στο πλατό της εκπομπή της και την ενημέρωσαν από το κοντρόλ, καθώς φάνηκε στις κάμερες.

Συγκεκριμένα, το φερμουάρ του φορέματος της κατέβηκε και η ίδια δεν το είχε καταλάβει όμως, όταν πήγε κοντά στους υπόλοιπους συναδέλφους της φάνηκε στις κάμερες.

Το ατύχημα της Μενεγάκη με το φόρεμα της

«Με ματιάσατε! Τι ωραίο το φόρεμα! Τι ωραίο το φόρεμα», είπε με χιούμορ η Ελένη Μενεγάκη, ενώ βρισκόταν πίσω από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο προκειμένου να το κλείσει.

Τα πειράγματα με τους συνεργάτες

Άλλη μια όμορφη σεζόν έχει ξεκινήσει και για το πλατό της «Ελένης» και η Μενεγάκη φαίνεται πως έχει εξαιρετική χημεία με τους συνεργάτες της και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Αγαπημένα της ''θύματα'' στα πειράγματα ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον δεύτερο να την κοροιδεύει όταν εκείνη αποκαλύπτει μια περίεργη συνήθειά της και τη Μενεγάκη να μην αφήνει αναπάντητη την πλάκα.

Πρόσφατα μάλιστα ήταν όταν ο Ουγγαρέζος την αποκάλεσε Φάιη στο πλατό με την ίδια να εξοργίζεται από το ''λάθος'' του συνεργάτη της και να την τιμωρεί. Από καλό κλίμα πάντως στην εκπομπή σκίζουν...

Ο Δημήτρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σας αγαπάω και σας εκτιμάω στην πρώτη παγωνιά, στόλισα…» και η παρουσιάστρια έφυγε από τη θέση της και πήγε δίπλα του! «Δεν υπάρχει, δεν μου το έχει πει κανείς αυτό… Σε παρακαλώ πολύ, να σε δω να βγάζεις το δέντρο και…»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνέχισε λέγοντας: «Γιρλάντα μαζί με το Εθνόσημο της 28ης Οκτωβρίου θα πάει σύννεφο…».

Και τότε η Ελένη κοιτάζοντάς τον του είπε «Είσαιι πάντως καλά. Είσαι καλύτερα από πέρυσι, αλλά με αυτά που λες ανησυχώ…»!