Γονείς για πρώτη φορά Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού;

Τι απάντησε ο ηθοποιός για το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 23/9 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος βρισκόταν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τη Βάσω Λασκαράκη στην σειρά Μαίρη Μαίρη Μαίρη (δείτε εδώ το trailer), ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με την Κατερίνα Γερονικολού.

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με την Κατερίνα Γερονικολού

«Βρε εδώ έχουμε παιδί, συνεργαζόμαστε για το παιδί, θα ήταν δύσκολο να συνεργαστούμε σε ένα σήριαλ στο οποίο δεν βρισκόμαστε καν στο πλατό;», σχολίασε για τη συνεργασία με την πρώην σύζυγό του.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με την Κατερίνα Γερονικολού, απάντησε: «Είναι θέμα άλλου, αν είναι να έρθει θα έρθει, αλλιώς ας προσπεράσει. Δεν προγραμματίζω πράγματα».

Το δημόσιο παράπονο της Κατερίνας Γερονικολού για τον Τσιμιτσέλη

Το πρωί της Τρίτης 7/6 την Κατερίνα Γερονικολού συνάντησε η εκπομπή Mega Καλημέρα και η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς, όπου μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη (δείτε εδώ το μυστικό που τους ενώνει), που πλέον συνεργάζονται και τηλεοπτικά.

«Είναι πολύ σημαντικό που σε αυτή την συνεργασία (σ.σ. τη σειρά “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ”) υπάρχει και ο Γιάννης, ένας δικός σου άνθρωπος. Θα δούμε το φινάλε της σειράς αρχές φθινοπώρου για να μην πέσει στις αρχές Ιουλίου» αποκάλυψε.

«Έχει ξεκινήσει ο Γιάννης τα γυρίσματα του Fishy και με ψιλοπαρατάει, και είναι πιο καλοκαιρινός και μαυρισμένος!», συνέχισε εκφράζοντας παράπονο αλλά με χιούμορ.

«Δυστυχώς, από τότε που ο Γιάννης μπήκε στη ζωή μου είναι πολύ προστατευμένη. Και το δυστυχώς το λέω διότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε να ήμουν έτσι κι αλλιώς προστατευμένη. Νιώθω ότι έχω μία ομπρέλα που με περικλείει και δεν μπορούν να με πειράξουν», ανέφερε.

«Το πλεονέκτημά του Γιάννη είναι ότι είναι αυθεντικός, και το μειονέκτημά του ότι… αγαπά περισσότερο το ψάρεμα από μένα;», πρόσθεσε.

«Όταν έβλεπα τον εαυτό μου στη σειρά “Λάκης ο Γλυκούλης” έλεγα “γιατί με πήρανε;”. Έβλεπα τον εαυτό μου και δεν μου άρεσα, και έκανα πολλή δουλειά πάνω σε αυτό.

Δέχομαι μηνύματα στα σόσιαλ, άλλα σε πολύ λογικά πλαίσια. Πιο παλιά ένας θαυμαστής με ακολουθούσε, έμενα με φόβιζε», παραδέχτηκε η ταλαντούχα ηθοποιός.