Την έδωσε ''στεγνά'' η Ελένη Μενεγάκη - Η ''πιπεράτη'' αποκάλυψη για συνάδελφό που διέκοψε σε ακατάλληλη στιγμή

Έμειναν όλοι στο πλατό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Την έδωσε ''στεγνά'' η Ελένη Μενεγάκη - Η ''πιπεράτη'' αποκάλυψη για συνάδελφό που διέκοψε σε ακατάλληλη στιγμή

Τα κατάφερε για άλλη μια φορά η Ελένη Μενεγάκη και αναστάτωσε το πλατό της εκπομπής της, αλλά και τους τηλεθεατές με την αποκάλυψη που έκανε. Συγκεκριμένα στην «Ελένη», αποφάσισαν να παίξουν ένα παιχνίδι ερωτήσεων με τη Μενεγάκη να προχωρά στη διήγηση μιας ''πιπεράτης'' ιστορίας με πρωταγωνίστρια την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή.

Και δεν ήταν η μοναδική στιγμή της εκπομπής που είδαμε το πλατό να ξεσηκώνεται, αφού η ''Βασίλισσα της τηλεόρασης'', ενημερώθηκε έκτακτα από το πάνελ, ότι υπάρχει ένα...θεματάκι με το ρούχο της με εκείνη να σπεύδει να το κρύψει, προτού το πάρουν χαμπάρι οι πάντες. Το καλό κλίμα πάντως και οι πλάκες είναι διάχυτα και φέτος στην εκπομπη.

Σε ποια ακατάλληλη στιγμή έκοψε την Γελαλή η Μενεγάκη;

Kατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η Μενεγάκη ερωτήθηκε:

«Έχεις αγνοήσει ποτέ τηλεφωνική κλήση της Ελένης Μενεγάκη;» ήταν η ερώτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να αναρωτηθεί, «Εμένα γιατί με μπερδεύετε σε αυτά;»

«Δεν έχω διότι θα πάθαινα μαρμάρωση ό,τι κι αν έκανα μετά. Δεν έχω, δεν έχω ούτε εγώ ούτε η Ελένη Γελαλή» απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη ενώ όταν η παρουσιάστρια της είπε ότι σίγουρα θα το έχει κάνει κάποια στιγμή που ήταν με κάποιον σύντροφό της σε πιο τρυφερές στιγμές η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε, «Δεν είχα και αν θυμάσαι το είχα σηκώσει και μου λες, ¨τι κάνεις αυτή τη στιγμή” και σου απάντησα, “δεν αγνοώ την κλήση σου, άσε τι κάνω”».

Τότε ήταν η στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη δεν κρατήθηκε και έκανε την αποκάλυψη για την αρχισυντάκτριά της.

«Και με άλλον μου είχε συμβεί αυτό παλιά που τον είχα διακόψει έτσι σε τρυφερή στιγμή. Η Ελένη πάνω ήταν. Την είχα πάρει τηλέφωνο πριν από χρόνια για ένα τραγούδι του Καραφώτη που άκουσα. Ακουγόταν λαχανιασμένη αλλά εγώ συνέχιζα κανονικά, “άκουσα ένα τραγούδι, ποιος το λέει;” και έτσι όπως την άκουγα τη ρώτησα αν τρέχει. Την άλλη μέρα μου το είπε. Τη ρώτησα τι συνέβη γιατί την άκουσα χάλια και μου λέει, “ήταν η στιγμή ακατάλληλη”. “Καλά, και το σήκωσες; Μην το ξανακάνεις” της λέω».

Πάντως δεν έχουν λείψει και οι κόντρες από το πλατό...

Το μεσημέρι της Πέμπτης (22/9) μέσα από την εκπομπή, «Ελένη» επικράτησε ο κακός "χαμός" αναφορικά με τις δηλώσεις που παραχώρησε η Σακίρα μετά από τον χωρισμό της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ (Μάλιστα, οι φήμες τον θέλουν να γίνεται ξανά πατέρας).

Μεταξύ άλλων, η πασίγνωστη τραγουδίστρια ανέφερε: «Έμεινα σιωπηλή και απλά προσπάθησα να το διαχειριστώ όλο αυτό. Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό, κυρίως επειδή το περνάω ακόμη, επειδή είμαι στο φως της δημοσιότητας και διότι ο χωρισμός μας δεν είναι συνηθισμένος.

Υπήρξε δύσκολο όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολοΈχω παπαράτσι έξω από το σπίτι μου διαρκώς. Και δεν υπάρχει μέρος στο οποίο μπορώ να κρυφτώ από αυτούς με τα παιδιά μου, εκτός από το σπίτι μου. Δεν μπορούμε να κάνουμε έναν περίπατο στο πάρκο όπως μια συνηθισμένη οικογένεια, να φάμε παγωτό ή να κάνουμε όποια δραστηριότητα χωρίς να μας ακολουθούν οι παπαράτσι. Είναι τόσο δύσκολο».

Φυσικά, οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν ανάμεσα στους συνεργάτες μιας ο καθένας τοποθετήθηκε κει εξέφραση την δική του άποψη με αφορμή το γεγονός πως η Σακίρα τόνισε πως θυσίασε την καριέρα της λόγω της οικογένειά της.