''Για μένα είναι πορνό'' - Ξέσπασε ο Γιάννης Μπέζος για τα ριάλιτι και τις πλαστικές επεμβάσεις

Τα σχόλια του για όσες πειράζουν την εμφάνισή τους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Για μένα είναι πορνό'' - Ξέσπασε ο Γιάννης Μπέζος για τα ριάλιτι και τις πλαστικές επεμβάσεις

Είναι αυτός που είναι και δεν αλλάζει για κανέναν. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο, που τα λόγια του μπορεί να ενοχλούν συχνά πολλούς, ωστόσο λέει πάντα αυτό που σκέφτεται χωρίς ναι μεν αλλά. Στη σημερινή συνέντευξή του στο «Happy Day» κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει τόσο τις κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις όσο και τα ριάλιτι για τα οποία δεν μίλησε με καθόλου κολακευτικά λόγια.

Ο ίδιος μίλησε επίσης και για τη νέα του εκπομπή στο Open που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα και όλοι ανυπομονούμε να δούμε τον αγαπημένο ηθοποιό και σε ένα νέο ρόλο αυτό του παρουσιαστή, κυρίως δε σε ένα project που όπως φαίνεται είναι κομμένο και ραμμένο πάνω του.

''Απασφάλισε'' ο Γιάννης Μπέζος για τα ριάλιτι και τις πλαστικές επεμβάσεις

Είπε λοιπόν αναφερόμενος στις πλαστικές επεμβάσεις:

«Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της. Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού, που δεν θα το κάνει. Μάλλον δεν παίρνει τον εαyτό της στα σοβαρά. Εγώ δεν χρειάζεται να την αποπάρω, έχει καταδικάσει τον εαυτό της από πριν», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Και συνέχισε: «Το να βάλεις κάποιους ανθρώπους σε ένα ριάλιτι σαν τα ζώα και να αρχίσουν να κάνουν όλες αυτές τις ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι, αυτά είναι αστεία και θα το χαρακτήριζα πορνό».

Η δήλωσή του για τους χαζούς συμμαθητές που προκάλεσε αίσθηση

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης 31/8 στο πλατό του «Στούντιο 4» σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας για όλους και όλα! Μετά την εξομολόγηση για την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρθηκε και για το reunion στο οποίο παρευρέθηκε και τελικά δεν πέρασε όπως φανταζόταν...

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω να μοιραστώ κάτι πια μαζί τους, δεν τους αντιπαθώ. Αλλάζει με τα χρόνια γιατί ανεβαίνουν οι εμπειρίες κι αρχίζουν οι απαιτήσεις σου να είναι διαφορετικές πια. Νομίζω πρέπει να το κάνουμε αυτό. Δεν στενοχωριούνται οι άνθρωποι. Είναι προτιμότερο αν στενοχωρηθεί ο άλλος, παρά να το κουβαλάς σαν σαράκι. Αυτό μετά γίνεται σαν καρφί στο κεφάλι και σε ακολουθεί. Το να υποδύεσαι ότι είσαι χαρούμενος, μπορεί να με τρελάνει.

Εγώ πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, διότι διαπίστωσα ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί κι όλοι οι ανόητοι χειροτερεύσαν. Δεν είδα καμία βελτίωση. Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανένα. Δεν έχω κάτι να πω. Βλέπω ότι δεν αλλάζουν έτσι εύκολα οι άνθρωποι. Λένε να θυμηθώ τα παλιά. Γιατί να τα θυμηθώ; Δεν θέλω τίποτα παλιό, θέλω να πάω μπροστά. Σιγά μην θυμηθώ τα παλιά. Ούτε ενδιαφέρον είχαν. Μόνο ότι ήμασταν νέοι».