Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: H σπάνια λαμπερή έξοδος του ζευγαριού στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης

Με crop-top που αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν καταφέρει να χτίσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια που αναμένεται να μεγαλώσει. Σε περίπου τρεις μήνες θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος, που θα κάνει παρέα στον μικρό Ιάσωνα. Οι δυο τους βρέθηκαν χθες 22/9 στην εκδήλωση "Who is Who International Awards" στη Λίμνη Βουλιαγμένης και όπως θα δείτε και από την φωτογραφία λάμπουν από ευτυχία ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Πρόσφατα είχαμε και την ανατροπή στην υπόθεση του φύλου του μωρού τους, καθώς άλλα είχαν διαρρεύσει και περίμεναν οι ίδιοι και άλλα τους επιφύλαξε η φύση. Ωστόσο είναι ευτυχισμένοι σε κάθε περίπτωση, αφού ο ερχομός και μόνο του μωρού τους είναι αυτό που τους ενδιαφέρει.

Η βραδινή έξοδος Σόμμερ και Παπαδάκη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Το ζευγάρι ήταν πολύ κομψό και ιδιαίτερα η Βαλεντίνη Παπαδάκη επέλεξε ένα στιλάτο outfit που την κολακεύει πολύ στην εγκυμοσύνη της. Μάλιστα επέλεξε και crop top που τονίζει την κοιλίτσα της και όπως υπολογίζεται, αν δεν έχει ήδη μπει τότε μπαίνει σε λίγες μέρες στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Κώστας Σόμμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη σε βραδινή τους έξοδο στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η τρυφερή εξομολόγηση του Σόμμερ για την οικογένεια του

Μετά την πρόσφατη αποκάλυψή τους πως θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και, τώρα που ξεκίνησαν ξανά οι εκπομπές, βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν για την σχέση τους, για την εγκυμοσύνη, αλλά και τα άγχη τους για το γεγονός πως πλέον θα είναι μία τετραμελής οικογένεια.

Εξήγησαν, δηλαδή, πως δεν προλαβαν να χαλαρώσουν από την γέννηση του πρώτου τους παιδιού και ήδη περιμένουν το δεύτερο, όμως ο ηθοποιός σε κάθε σημείο τόνιζε πως είναι σαν δώρο αυτό που συμβαίνει και δεν σκέφτεται ούτε την κούραση ούτε τους φόβους του.

«Νομίζω ότι αν έχεις την χαρά να ζήσεις αυτό το συναίσθημα που σου προσφέρει μία οικογένεια, θα καταλάβεις ότι όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα», είπε χαρακτηριστικά.