«Δεν είναι ωραίο να ακούς...» - Ενοχλημένη η Μαρία Μπακοδήμου με τις φήμες που κυκλοφορούν για την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

Η απάντησή της για τις αλλαγές που ακούγεται πως θα δούμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είναι ωραίο να ακούς...» - Ενοχλημένη η Μαρία Μπακοδήμου με τις φήμες που κυκλοφορούν για την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 24/9 η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε και στις φήμες που θέλουν να αποχωρούν άτομα από την ομάδα της εκπομπής της "Γεια Σου", ενώ ακόμα ένα άτομο ήταν να συμμετέχει στην εκπομπή ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ.

Η παρουσιάστρια λοιπόν ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως πρόκειται απλά για φημολογίες.

Η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου στις φήμες για την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

«Επικοινώνησα αμέσως με τα παιδιά για να μην αγχώνονται. Δεν είναι ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο ιδίως για ανθρώπους που κάνουν πρώτη φορά τηλεόραση».

Αναφορικά με το J2US και εάν γνωρίζει ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής απάντησε: «Η Γαρμπή νομίζω», τονίζοντας μάλιστα πως της άρεσε πολύ το τρέιλερ του παιχνιδιού. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και εάν θα τον ήθελε στην εκπομπή μαζί της ή καλεσμένο, εκείνη δεν απάντησε τίποτα και έφυγε αμέσως.

Το twitter κατασπάραξε την Μπακοδήμου και την εκπομπή "Γειά σου"

Το πρώτο Σαββατοκύριακο στον αέρα πέρασε η Μαρία Μπακοδήμου με την νέα της εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας της) και τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά, όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο την δεύτερη μέρα ήταν καλύτερα και λίγο πιο ανοδικά.

Ο κόσμος ωστόσο, και κυρίως αυτός του Twitter, που περιμένει στην γωνία κάθε τηλεοπτικό πρόγραμμα και δρα σαν "κριτής" των πάντων, δεν είχε και τόσο καλή γνώμη για την εκπομπή, και το εξέφρασε αναλυτικά μέσα από τα σχόλιά του κατά τη διάρκεια της εκπομπής τόσο την πρώτη όσο και την δεύτερη μέρα της εκπομπής.

Δείτε εδώ τα ασύλληπτα tweets!