Παύλος Γλύξμπουργκ: Χόρεψε βαρύ και ασήκωτο ζειμπέκικο σε gala που συμμετείχε και η Βανδή και έγινε viral

Το ελληνικό γονίδιο δεν μπορεί να κρυφτεί...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Παύλος Γλύξμπουργκ: Χόρεψε βαρύ και ασήκωτο ζειμπέκικο σε gala που συμμετείχε και η Βανδή και έγινε viral

Τι κι αν είναι γαλαζοαίματος, ο Πρίγκιπας Πάυλος Γλύξμπουργκ της Ελλάδας και της Δανίας ξέχασε τους τύπους και τα πρωτόκολλα και έβγαλε την ελληνική ψυχή από μέσα του. Συγκεκριμένα κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο, όπου φαίνεται ο ίδιος σε event στο Λονδίνο, όπου τραγούδησε μάλιστα και η Δέσποινα Βανδή, να χορεύει ζειμπέκικο, με τον ίδιο να αποθεώνεται για τις χορευτικές του ικανότητες.

Όλα αυτά μόλις πέντε μέρες μετά την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο, όπου παρευρέθηκε ο ίδιος και άλλα μέλη της ελληνικής βασιλικής οικογένειας όχι όμως και ο Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, που παρέμεινε πίσω στην Αθήνα καθώς είναι ακόμα υπό παρακολούθηση η κατάσταση της υγείας του.

Η ζειμπεκιά του Πρίγκιπα Παύλου στο Λονδίνο που έγινε Viral

O ίδιος παρέστη σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο, πέντε μόλις μέρες μετά το θάνατο της Ελισάβετ. Εκεί εμφανίστηκε στη σκηνή και η Δέσποινα Βανδή. Όταν ήχησαν οι πρώτοι ήχοι του ζειμπέκικου ο Πρίγκιπας Πάυλος δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε κατάθεση ψυχής πάνω στην πίστα, δείχνοντας ότι είναι εκτός των άλλων και πολύ επιδέξιος χορευτής.

Το βίντεο βέβαια κυκλοφόρησε αμέσως στα social media και δεν άργησε να γίνει viral!

Η επική γκάφα του Οικονόμου για τον Γλύξμπουργκ που σχολιάστηκε στο twitter

Mία γκάφα, μετά από από αυτή του BBC, έκανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου, σχολιάζοντας το φιάσκο του βρετανικού δικτύου, το οποίο παρουσίασε τον Παύλο Γλύξμπουργκ ως πρίγκιπα, διάδοχο του θρόνου της Ελλάδας.

Το θέμα, το οποίο πήρε μεγάλες διαστάσεις και προκάλεσε αντιδράσεις, συζητήθηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, με τον συγγραφέα και δημοσιογράφο, Παύλο Βήτα να τονίζει πως η Daily Mail "επέπληξε" το BBC, καταλογίζοντάς του πως δεν ξέρει ιστορία. "Υπό κανονικές συνθήκες ο Παύλος έτσι θα ήταν (διάδοχος), αλλά για μας δεν υπάρχει πλέον η βασιλεία, επομένως δεν μπορεί να το επικαλείται" απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου, με τη δήλωσή του να γίνεται trend στο Twitter.

Πολλοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου που άσκησαν σκληρή κριτική, χρησιμοποιώντας μάλιστα και βαρείς χαρακτηρισμούς, στον δημοσιογράφο.