Γιώργος Λιανός: Τα ναζιάρικα stories μαζί με την κορούλα του Βαλέρια - Ασημούλα

Είναι ο πιο μεγάλος ''χαζομπαμπάς''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Λιανός είναι ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει να συνδυάσει πολύ ικανοποιητικά και καριέρα και προσωπική ζωή. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα, ειδικά τη χειμερινή σεζόν, πάντα βρίσκει χρόνο με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, και για την σύζυγό του Κωνσταντίνα Καραλέξη, αλλά και για την κορούλα τους την οποία βάπτισαν πρόσφατα. Η μικρή Βαλέρια - Ασημούλα έχει ξετρελάνει τον μπαμπά της και αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει μαζί της.

Ο Λιανός πάντως προετοιμάζεται άμεσα για την παρουσία του στο «The Voice», ενώ αργότερα θα αναχωρήσει και για τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να παρουσιάσει το Survivor. Και τότε πάντως είχε καταφέρει να έχει κοντά γυναίκα και κόρη καθώς η παραγωγή τους είχε εξασφαλίσει ένα πολυτελέστατο σπίτι προκειμένου να είναι όλοι μαζί.

Τα stories όλο νάζι του Λιανού με την κόρη του Aσημούλα Βαλέρια

Στο τελευταίο του story στο Instagram φαίνεται ο ίδιος με τη μικρούλα να ποζάρουν με φίλτρο βοσκού. Μάλιστα ο παρουσιαστής ακούστηκε να λέει στην κόρη του χαριτολογώντας:

«Θα πάρουμε ένα χωράφι επάνω στο χωριό, θα ανέβουμε και θα αράξουμε εκεί να κάνουμε πρόβατα, εντάξει;»

«Ναι», του απαντά η Ασημούλα όλο νάζι.

Ο Γιώργος Λιανός σε τρυφερές στιγμές με την κόρη του Βαλέρια Ασημούλα
Instagram - giorgoslianos

Ο Γιώργος Λιανός σε ναζιάρικες στιγμές με την κόρη του Βαλέρια Ασημούλα
Instagram - giorgoslianos

Oι πρώτες δηλώσεις του Λιανού και της Καραλέξη μετά τη βάπτιση της μικρής

Το ζευγάρι μετά το μυστήριο έκανε δηλώσεις στις κάμερες, τις οποίες πρόβαλε στις 3/9 η εκπομπή Open Weekend. Μίλησαν για την μικρή, τη σχέση τους, ενώ ο Λιανός σχολίασε και τηλεοπτική ζητήματα.

«Το Ασημίνα είναι το αριστοκρατικό. Το Ασημούλα είναι το όνομα της μαμάς μου που θέλει να το ακούει. Η μικρή σήμερα έβαλε τα φορεματάκια της και ένιωθε πολύ χαρούμενη. Δεν ξέρουμε αν από τώρα έχει άποψη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει γούστο», σχολίασε το ζευγάρι.

Όσον αφορά το Survivor είπαν: «Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλος αποχωρισμός. Πηγαίνει ο Γιώργος, τακτοποιείται και μετά πηγαίνω και εγώ», ενώ ο παρουσιαστής τόνισε: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που προχωρά το Survivor και είμαι κομμάτι του, γιατί είναι κάτι που μου έχει ταιριάξει πάρα πολύ και χαίρομαι που προχωράμε».