Σχεδόν κανείς δεν το γνωρίζει - Η τρυφερή οικογενειακή ιστορία πίσω από το σημάδι της Νατάσας Μποφίλιου πάνω από το βλέφαρο

Πως το κληρονόμησε;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μία από τις σύγχρονες ερμηνεύτριες που καταφέρνουν να τραβούν πάνω τους μεγάλες εκδηλώσεις θαυμασμού, τόσο λόγω της φωνής της, όσο και για την προσωπικότητα αλλά και την ομορφιά της. Λίγοι έχουν προσέξει ότι η τραγουδίστρια φέρει ένα διακριτικό καφέ σημάδι πάνω από το βλέφαρό της, το οποίο κρύβει από πίσω του μια πολύ όμορφη ιστορία.

Η ίδια χθες έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις μουσικές σκηνές και έκανε μια guest εμφάνιση στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα νούμερα», για την οποία αποθεώθηκε στο twitter λόγω της εκπληκτικής της ερμηνείας, αλλά και για το θάρρος της να αυτοσαρκαστεί για τα πολιτικά της πιστεύω για τα οποία πολλές φορές έχει μπει στο στόχαστρο.

Η όμορφη ιστορία γύρω από το σημάδι της Νατάσας Μποφίλιου στο μάτι

Το όμορφο και διακριτικό αυτό σημάδι που την κάνει πιο ιδιαίτερη η ερμηνεύτρια το έχει κληρονομήσει από την αγαπημένη της μητέρα, που είχε ένα παρόμοιο. Με ανάρτησή της πριν από καιρό είχε πει επί αυτού:

«Η μητέρα μου είναι το ιερό μου. Έχω τη ζωή μου χάρη σ' εκείνη, τα αδέρφια μου χάρη σ' εκείνη, την όρεξη να παλεύω χάρη σ' εκείνη, έχω το παράδειγμά της και το σημάδι της στο μάγουλο, φυλαχτό πάνω από το βλέφαρό μου».

Με αυτό τοπ διατροφικό τρικ κατάφερε να χάσει πολλά κιλά και να αλλάξει πολύ την εμφάνισή της

Πέρα από τη φωνή της η τραγουδίστρια έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει και με την αλλαγή στο σώμα της, αφού κατάφερε να χάσει 16 ολόκληρα κιλά.

Δεν ακολούθησε κάποια δίαιτα όπως η Έλλη Κοκκίνου, αλλά μια πιο υγιεινή ζωή και πρόσεξε περισσότερο τη διατροφή της. Ωστόσο, το πιο σημαντικό που έκανε είναι να σταματήσει να τρώει αργά το βράδυ.

Η τραγουδίστρια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα…».

Με ή χωρίς παραπάνω κιλά, η Νατάσα Μποφίλιου παραμένει μια κούκλα!

Η Δίαιτα της Νατάσας Μποφίλιου