Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βγήκε στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι και τους "ξεφτίλισε" - «Τι είναι αυτά που γράφετε;»

Αναφορικά με τις φήμες που την ήθελαν να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βγήκε στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι και τους

Πολλές είναι οι φήμες που ήθελαν την Δήμητρα Αλεξανδράκη να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με την ίδια να ξεσπά και να διαψεύδει φυσικά την εν λόγω είδηση.

Η Δήμητρα βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί της Κυριακής 25/9, χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό της.

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τις φήμες περί απόπειρας αυτοκτονίας

«Έχω οικογένεια, δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. Αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής. Αν ζούσε η γιαγιά μου θα την είχατε στείλει στον θάνατο. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη επειδή μου είχε γίνει μια πολύ σοβαρή πρόταση. Υπήρξε ένα περιστατικό αλλά όχι με μένα, με μια άλλη κοπέλα. Δεν αφορά εμένα.

Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ. Κοιμόμουν στο ξενοδοχείο που μένω στη Θεσσαλονίκη. Τι είναι αυτά που γράφετε; Δεν έχει συμβεί τίποτα. Για όνομα του Θεού. Καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα. Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιά» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της.

Πρόσφατα ξέσπασε και για τα κακεντρεχή σχόλια του κόσμου

Τον τελευταίο καιρό πολλά έχει ακούσει και πολλά έχουν γραφτεί γύρω από τη ζωή της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Δεν είναι λίγες οι φορές που το γνωστό μοντέλο έχει κατηγορηθεί για ''κρυφτούλι'', με αφορμή το ότι δεν έχει παρουσιάσει το πρόσωπο του συντρόφου της δημόσια. Με αφορμή αυτά τα σχόλια αλλά και γενικότερα τη χολή που βγάζουν κάποιοι απέναντι σε πρόσωπα της δημοσιότητας η ίδια ξέσπασε μέσω instagram, με μια ανάρτησή της.

Μάλιστα πρόσφατα κάποιοι με αφορμή και την ακύρωση του γάμου της αστειεύτηκαν με τον σύντροφό της λέγοντας πως δεν υπάρχει με την ίδια να δίνει απάντηση με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

Γράφει λοιπόν στο story της:

«Γεννιέται ένας άνθρωπος, βρίζετε. Βαφτίζεται ένας άνθρωπος, βρίζετε, παντρεύεται ένας άνθρωπος βρίζετε, πεθαίνει ένα άνθρωπος συνεχίζετε να βρίζετε. Μετά μην αναρωτιέστε γιατί δεν πάει τίποτα καλά στη ζωή σας.