''Eίμαι κι εγώ άνθρωπος'' - Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλά για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια υγείας της

Έχει εξέλθει πλέον από το νοσοκομείο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ατυχία με την υγεία της αντιμετώπισε πρόσφατα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, γνωστοποιώντας το μέσω Instagram δίνοντας επιπλέον λεπτομέρειες για την κατάστασή της. Όπως είπε χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν έδωσε παράταση, καθώς χρειαζόταν να πάει στον κτηνίατρο για ένα θέμα που αντιμετώπιζε ταυτόχρονα και η σκυλίτσα της.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό, η Αλεξανδράκη αντιμετώπισε ξανά θέμα, καθώς είχε ένα ατύχημα στο πόδι που της προκάλεσε τραυματισμό, με αποτέλεσμα να φέρει πληγές τις οποίες μοιράστηκε και με τους followers της.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Αλεξανδράκη

Όπως φανέρωσε, μετά από μια περιπέτεια με την υγεία της, η ίδια βρέθηκε στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να μένει για πολύ, αφού ανακοίνωσε στον γιατρό της πως προτεραιότητα είχε η σκυλίτσα της η οποία θα έμπαινε στο χειρουργείο.

«Είμαι καλά, δεν θέλω να μου αγχώνεστε, εγώ είμαι κατσαρίδα. η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο περίεργες οι τελευταίες ημέρες, δεν ολοκλήρωσα τις εξετάσεις μου, αποφάσισα και είπα στον γιατρό μου να με αφήσει να φύγω γιατί σήμερα ήταν το χειρουργείο που έπρεπε να κάνει η Άιζα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά», είπε η Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια ανέφερε πως η Άιζα στειρώθηκε, ενώ ευχαρίστησε δημοσίως τον γιατρό της.

Όσο για την δική της περιπέτεια που την οδήγησε στο νοσοκομείο δεν θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες.

«Ήταν έντονες αυτές οι μέρες, αλλά είμαι κι εγώ άνθρωπος, δεν έχουμε μόνο ευχάριστες και όμορφες στιγμές, υπάρχουν και κάποιες στιγμές οι οποίες είναι δύσκολες. Θα της αντιμετωπίσουμε με ενέργεια, δύναμη, γιατί αν το αφήσεις να σε πάρει από κάτω, δεν θα μπορέσεις να απολαύσεις τα καλύτερα που έρχονται», ήταν τα λόγια της στο instagram.

Πρόσφατα ξέσπασε ενάντια σε όσους ασχολούνται με τη ζωή της

Τον τελευταίο καιρό πολλά έχει ακούσει και πολλά έχουν γραφτεί γύρω από τη ζωή της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Δεν είναι λίγες οι φορές που το γνωστό μοντέλο έχει κατηγορηθεί για ''κρυφτούλι'', με αφορμή το ότι δεν έχει παρουσιάσει το πρόσωπο του συντρόφου της δημόσια. Με αφορμή αυτά τα σχόλια αλλά και γενικότερα τη χολή που βγάζουν κάποιοι απέναντι σε πρόσωπα της δημοσιότητας η ίδια ξέσπασε μέσω instagram, με μια ανάρτησή της.

Μάλιστα πρόσφατα κάποιοι με αφορμή και την ακύρωση του γάμου της αστειεύτηκαν με τον σύντροφό της λέγοντας πως δεν υπάρχει με την ίδια να δίνει απάντηση με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

Γράφει λοιπόν στο story της:

«Γεννιέται ένας άνθρωπος, βρίζετε. Βαφτίζεται ένας άνθρωπος, βρίζετε, παντρεύεται ένας άνθρωπος βρίζετε, πεθαίνει ένα άνθρωπος συνεχίζετε να βρίζετε. Μετά μην αναρωτιέστε γιατί δεν πάει τίποτα καλά στη ζωή σας.