Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 | Επικοινωνία

«Ο κόσμος όταν πέθανε ο Σάκης Μπουλάς ήθελε να...» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Ούστα

«Ισχύει ότι έχω αποκλειστεί από εκπομπή επειδή δεν ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα»

«Ο κόσμος όταν πέθανε ο Σάκης Μπουλάς ήθελε να...» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Ούστα
News 25.09.2022 11:27
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμά-δες” βρέθηκε το Σάββατο 24/9 η Αλεξάνδρα Ούστα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η είδηση του θανάτου του Σάκη Μπουλά με τον οποίο υπήρξε αρκετά χρόνια σε σχέση και για τον οποίο μιλάει συχνά πλέον.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρξε εκπομπή που την απέκλεισε γιατί δεν ήθελε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο γεγονός.

Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Ούστα για τον Σάκη Μπουλά

«Αισθανόμουν ότι ο κόσμος ήθελε να πάρει κάτι, όχι όμως με καλό τρόπο, σαν να ήθελε να «φάει» κάτι από μένα και κάτι από εκείνον. Δεν αισθανόμουν θετικά και πολύ καλή ενέργεια. Πάρα πολύ άσχημα παρόλο που γενικά μου έχουν φερθεί καλά. Δηλαδή δεν είναι ότι έχει ειπωθεί κάτι αρνητικό για μένα αλλά αισθανόμουν άσχημα γιατί από τον θάνατο κάποιου προσπαθούσε να βγει μια είδηση. Δηλαδή σαν, «παιδιά πρέπει να έχουμε και εμείς ψωμάκι» αλλά θεωρώ ότι δεν ταίριαζε στη στιγμή.

Ισχύει ότι έχω αποκλειστεί από εκπομπή επειδή δεν ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα και το έχω πει. Δεν είναι ότι δεν το περίμενα. Το περίμενα και για αυτό τον λόγο είχε γίνει εξ αρχής η συμφωνία ότι θα πήγαινα να μιλήσω για τη δουλειά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Ούστα.

"Ήθελα τον χρόνο μου για να πενθήσω τον Σάκη Μπουλά! Δεν ξέρω τι είναι αυτό που..."

Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/10) η Αλεξάνδρα Ούστα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Σάκη Μπουλά.

Η ίδια παράλληλα μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου αλλά και για τις επαναλήψεις των σειρών με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ήταν τρομακτικό εκείνη τη στιγμή που με ενημέρωσε ο γιατρός μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα συνέβαιναν έτσι τα πράγματα και θα είχαν αυτή την εξέλιξη, όμως, εφόσον ήμασταν καλά και οι δύο μετά από όλο αυτό, όλα ήταν εντάξει για μένα.

Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα αυτά τα γεγονότα που έχουν συμβεί και ελπίζω ότι μετά από όλα αυτά θα είναι δύσκολο να τολμήσει κάποιος να κάνει τέτοιου είδους σκέψεις και πράξεις. Μου έχει συμβεί και μένα να δεχθώ αντίστοιχες συμπεριφορές.

Kαταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει πολύς κόσμος που θα τον ενδιαφέρει να βλέπει σειρές ενώ ο πρωταγωνιστής έχει μπει στη φυλακή για τέτοιου είδους ζητήματα. Στεναχωριέμαι όμως πολύ για τους συναδέλφους οι οποίοι έπαιζαν σε αυτές τις σειρές και ίσως στερηθούν κάποια χρήματα από τα δικαιώματα που θα μπορούσαν να παίρνουν».

Αναφορικά με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Μπουλά, η Αλεξάνδρα Ούστα είπε: «Ήθελα τον χρόνο μου για να πενθήσω. Νομίζω ότι κρατάω όλα τα καλά και θετικά πράγματα που πήρα και προχωράμε. Προσωπικά δεν με ενοχλεί που το όνομα μου συνοδεύεται από τον τίτλο «η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά», αν και έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου και έχουν συμβεί ακόμα περισσότερα από τότε. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μπορεί να ιντριγκάρει κάποιον για να το κάνει αυτό το πράγμα. Πάντως έχει σταματήσει να με ενοχλεί πια» κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Η εμπειρία ήταν τρομακτική...» - Η Αλεξάνδρα Ούστα συγκλονίζει μιλώντας για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της

«Με έριξε κάτω με...» - Το επεισοδιακό πρώτο ραντεβού της Αλεξάνδρας Ούστα με τον Γιάννη Σαρακατσάνη

Share