''Ξέρω ότι ο Λιάγκας είπε...'' - Η αποκάλυψη ''βόμβα'' της Μαρίας Μπακοδήμου μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Αν ισχύει τότε επιβεβαιώνονται οι τεταμένες σχέσεις τους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ξέρω ότι ο Λιάγκας είπε...'' - Η αποκάλυψη ''βόμβα'' της Μαρίας Μπακοδήμου μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την είδηση ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί εν τέλει από το «Πρωινό», μετά από πολλές συζητήσεις με τους ανθρώπους του καναλιού. Στη σημερινή εκπομπή του «Γεια σου» η Μαρία Μπακοδήμου είπε ότι έχει αποκλειστική πληροφορία γύρω από κάποια λόγια του Γιώργου Λιάγκα, που αν ισχύουν δικαιολογούν εν μέρει τις σκέψεις της Δούκισσας γύρω από την αποχώρησή της.

Όπως σας είχαμε γράψει και το προηγούμενο διήμερο η Δούκισσα Νομικού ακουγόταν ότι νιώθει δυσαρεστημένη με την παρουσία της στην εκπομπή, καθώς δίνει πολύ βάρος στο ενημερωτικό κομμάτι και όχι στο ψυχαγωγικό, επομένως η ίδια δεν έχει το ρόλο που θα ήθελε. Αυτό και κάποια άλλα γεγονότα την οδήγησαν στην αποχώρηση, αν και είμαστε σε αναμονή και για την δικιά της ανακοίνωση.

Οι πληροφορίες που είχε η Μπακοδήμου γύρω από τα λόγια του Λιάγκα

Είπε λοιπόν στην εκπομπή της γύρω από το τηλεοπτικό διαζύγιο του Λιάγκα και της Νομικού:

«Εγώ αυτό που ξέρω από εσωτερική πληροφόρηση και ρεπορτάζ που έκανα είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι “δεν χρειαζόμαστε άλλη υποστήριξη, είμαστε μια δημοσιογραφική εκπομπή που μπορούμε να βγάζουμε πολύ ωραία τα θέματα”.

Σημασία έχει ότι ήταν μια μπόμπα στην αρχή της σεζόν. Ας τα βρουν μεταξύ τους, δεν θέλω να εκφέρω άποψη».

Αυτή η παρουσιάστρια είναι το φαβορί για αντικαταστάτρια της Δούκισσας

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 25/8 η διευθύντρια του περιοδικού Youweekly, Τζώρτζια Συρίχα, με την ίδια να αποκαλύπτει την παρουσιάστρια που είναι φαβορί για αντικαταστάστρια της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μετά την αποχώρησή της.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων λοιπόν πως στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία μετά την αποχώρησή της από το MEGA, δεν έχει επιλέξει τον νέο σταθμό στην καριέρα της και παραμένει ελεύθερη.

Κάποια επαφή ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχει γίνει, όμως το όνομα της έχει πέσει στο τραπέζι του ΑΝΤ1 και αναμένουμε εξελίξεις.