''Η Φαίη είναι αυτόνομη, δεν είναι συνυφασμένη με τον Γιώργο'' - Τα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη για τις εξελίξεις στην πρωινή ζώνη

Η Σκορδά φαίνεται να είναι ψηλά στις εκτιμήσεις μετά το εγχείρημα του Πρωινού μας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Η Φαίη είναι αυτόνομη, δεν είναι συνυφασμένη με τον Γιώργο'' - Τα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη για τις εξελίξεις στην πρωινή ζώνη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην πρωινή ζώνη μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό και από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα(δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση). Η απόφαση της Φαίης Σκορδά να χαράξει αυτόνομη πορεία αυτή τη σεζόν φαίνεται ότι απεδείχθη σωστή και η συνεργάτης της Αφροδίτης Γραμμέλη μίλησε για την ίδια αλλά και για τον Λιάγκα στο Open Weekend.

Nωρίτερα τη Φαίη Σκορδά είχε εξυμνήσει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος που δήλωσε ότι την προτιμά ξεκάθαρα από τον Λιάγκα και ότι θεωρεί σωστή επιλογή το να είναι μόνη της αυτή τη σεζόν. Δε γνωρίζουμε αν όλα αυτά είναι κάποιο σχόλιο για την προσωπικότητα του παρουσιαστή, ωστόσο μετά το νέο πλήγμα με τη Δούκισσα αναμένουμε να δούμε και το ποια θα είναι η έκβαση και για τους δύο πρώην συμπαρουσιαστές στα νούμερα του Πρωινού αλλά και του Πρωινού μας αντίστοιχα.

Τα σχόλια της Γραμμέλη για την Φαίη Σκορδά και τον Λιάγκα

Είπε στην κάμερα του Open Weekend:

Aρχικά για κάποια σχόλια της Νάταλι Κάκκαβα ανέφερε:

«Να ρωτήσετε την Ναταλί Κάκκαβα όχι εμένα» απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη για το σχόλιο που έκανε η Ναταλί Κάκκαβα και συνέχισε για τον Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν είναι ταίρι της Φαίης ο Γιώργος Λιάγκας τηλεοπτικά. Η Φαίη είναι αυτόνομη παρουσιάστρια, μεγάλη παρουσιάστρια κι έχει τη δική της πορεία.

Συνυπήρξαν με τον Γιώργο ένα διάστημα, αυτό δεν γινόταν να συνεχιστεί και δεν το ήθελε η Φαίη και φαντάζομαι για αυτό άνοιξε τα φτερά της και συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε όλα αυτά τα χρόνια εξαιρετικά. Δεν θεωρώ ότι η Φαίη στη συνείδησή μας και στο κόσμου είναι συνυφασμένη με τον Γιώργο».

Τα σχόλια της Γραμμέλη για τη φετινή τηλεθέαση

Η Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε συνέντευξη στην ίδια εκπομπή την προηγούμενη εβδομάδα όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το νέο της επαγγελματικό βήμα καθώς την βλέπουμε στην εκπομπή, «Πρωινό μας» ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και για τον "σκληρό" αναταγωνισμό με αφορμή τα νούμερα τηλεθέασης.

«Με την Φαίη είναι οικογενειακή η σχέση μας. Πέρυσι δεν ήμουν μαζί της για να ξέρω πως ένιωθε, ξέρω όμως ότι η Φαίη πάντα έχει αγωνία για τη δουλειά της και για τους συνεργάτες της. Το τονίζω αυτό γιατί, αν η Φαίη δεν νιώσει πως όλοι οι συνεργάτες της είναι καλά, δεν ξεκινάει κάτι. Είχε τεστάρει τα πάντα, ήταν εδώ κάθε μέρα από το πρωί ως την άγρια νύχτα, δεν κοιμόταν και νιώθουμε μια ασφάλεια που μας προστατεύει πάρα πολύ».

«Ακόμη είναι πρώιμο να πούμε κάτι και φαίνεται από τα νούμερα ότι τη μια μέρα γελάς και την άλλη μέρα κλαις» συμπλήρωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη στους δημοσιογράφους. «Φυσικά και μου ευχήθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Μια χαρά ήταν η περσινή χρονιά, αν και λίγο δύσκολη στην αρχή γιατί ήταν δυο πολύ μεγάλα πρότζεκτ. Όταν όμως έχεις καλή παρέα είναι όλα ανώδυνα».