Πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος παντρεύτηκε με τον σύντροφό του - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ @els_mrs
Instagram/ @els_mrs

Το απόγευμα του Σαββάτου (24/9) ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης καθώς ο δημοσιογράφος, Ηλίας Μαραβέγιας και ο αγαπημένος του σύντροφος Γιάννης αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό αποκαλύφθηκε πως τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη (δείτε εδώ αναλυτικά).

Όλες οι πληροφορίες για τον γάμο του Ηλία Μαραβέγια

Συγκεκριμένα, η επίσης δημοσιογράφος και συγγραφές, Θεοφανία Ανδρονίκου Βασίλάκη η οποία ήταν επίσης στο γαμήλιο πάρτι του ερωτευμένου ζευγαριού, θέλησε να τους ευχηθεί με τον πιο όμοργο τρόπο μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram.

Μεταξύ άλλων, έγραψε χαρακτηριστικά: «Η συγκίνηση, η χαρά και η ευτυχία περισσεύουν σε αυτό τον γάμο.
Ο Ηλίας και ο Γιάννης έπειτα από 15 χρόνια σχέσης, πλέον είναι και σύζυγοι! Τους εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να είναι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι στην αιωνιότητα!».

Άλλος ένας λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz με καλεσμένο τον Πατούλη

Ένας πολύ λαμπερός γάμος πραγματοποιήθηκε στην ελληνική showbiz στην Αγία Τριάδα στον Πειραιά. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους είδαμε την Σάσα Σταμάτη (δείτε τις δηλώσεις που έκανε), τον Γιώργο Πατούλη, την Νόνη Δούνια και πολλούς άλλους.

Η νύφη ήταν εκείνη που ξεχώρισε μέσα στο παραμυθένιο και όλο δαντέλα νυφικό της. Ο γαμπρός την περίμενε με ανυπομονησία στην εκκλησία και μόλις έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της, τον πρόεδρο Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλη Κορκίδη, δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Ο λόγος για τον βουλευτή Α’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μελά και την εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα Κορκίδη. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Βρεττάκος.

Γιάννης Μελάς γάμος σύζυγος

 Γιάννης Μελάς γάμος

Γιάννη Μελάς γάμος Πατούλης καλεσμένος

Σάσα Σταμάτη γάμος