Αναβλήθηκε η εμφάνιση του Νίκου Οικονομόπουλου στην Θεσσαλονίκη - Όλη η αλήθεια για την υγειά του

Ποια η κατάστασή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αναβλήθηκε η εμφάνιση του Νίκου Οικονομόπουλου στην Θεσσαλονίκη - Όλη η αλήθεια για την υγειά του

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εμφάνιση του Νίκου Οικονομόπουλου αναβάλλεται. Πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων που ενώ είχε προγραμματιστεί να τραγουδήσει στην Κέρκυρα κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη ποτέ (δείτε εδώ το γιατί).

Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, ο τραγουδιστής είχε προγραμματίσει εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη η οποία ακυρώθηκε τελευταία στιγμή αφού ο λαιμός του ήταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε τυχαία τον τραγουδιστή στην πτήση προς Αθήνα και το πρωί της Δευτέρας 26/9 μοιράστηκε με τους τηλεθεατές στον αέρα του Happy Day τα όσα εκείνη έμαθε.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την υγεία του Νίκου Οικονομόπουλου

«Αναβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εμφάνισή του και τον πέτυχα, συνταξιδεύαμε στην επιστροφή. Χάλια ο λαιμός του και απ΄ότι μου είπαν οι δικοί του άνθρωποι είχε κάνει ενέσεις κορτιζόνης για να μπορέσει έστω να βγει να τραγουδήσει, αλλά ήταν αδύνατον . Ευγενέστατος και γλυκύτατος ο Νίκος, περαστικά» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αποκλειστικό: O Νίκος Οικονομόπουλος φτιάχνει συγκρότημα με βίλες στην Μύκονο - Φωτογραφίες από τις σουίτες

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μας έχει χαρίσει μοναδικές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια που κάνει καριέρα στο τραγούδι. Από το 2006 που αναδείχθηκε νικητής του ριάλιτι σόου του ALPHA, "Dream Show" σίγουρα έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια "χρυσή" περιουσία.

Ήρθε ο καιρός λοιπόν αυτή την περιουσία να την αξιοποιήσει, δημιουργώντας το δικό του συγκρότημα με σουίτες στην Μύκονο που είναι το αγαπημένο νησί των celebrities. Τα δωμάτια θα έχουν όλα τα κομφόρ και εγώ σας έχω όλες τις πληροφορίες τις οποίες θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Μάτια και αυτιά έχω παντού και επειδή η Μύκονος είναι το αγαπημένο μου νησί κατάφερα να μάθω πως ο τραγουδιστής τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο νησί των ανέμων συνοδευόμενος από μελαχρινή καλλονή όχι μόνο για διακοπές αλλά και για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, ο Νίκος Οικονομόπουλος φτιάχνει ένα συγκρότημα με 20 σουίτες και η κάθε μια θα έχει προσωπική πισίνα. Το έργο αυτό έχει αναλάβει γνωστός κατασκευαστής που έχει δημιουργήσει πολλές παρόμοιες εγκαταστάσεις τόσο στο νησί των ανέμων όσο και σε αρκετά κοσμοπολίτικα μέρη. Μάλιστα, το εν λόγω συγκρότημα θα μοιάζει όπως στην φωτογραφία αν δεν είναι αυτό καθαυτό.

Νίκος Οικονομόπουλος ξενοδοχείο Μύκονος

Λέτε το νέο του αυτό ξεκίνημα να σημαίνει την απόσυρση του από το χώρο της μουσικής και να μας τραγουδήσει το "Ώρα να πηγαίνω...";

Εγώ θα πω μακάρι όχι!